دنبال کدام سایت می گردید؟
دنبال کدام سایت می گردید؟
مجله دیدار آشنا آذر و دی 1386، شماره 87
معرفی پایگاه اطلاع رسانی شهید آوینی
http://www.aviny.com
با ورود به این سایت ابتدا کلیپ زیبایی از تصاویر این شهید بزرگوار را مشاهده می کنید. این پایگاه به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی است که ما به معرفی بخش های فارسی آن می پردازیم.
پس از ورود به صفحة فارسی از طریق لینک های سمت راست صفحه ابتدا با شهید آوینی آشنا می شویم. این آشنایی از طریق مطالعه زندگینامه و روایت زندگی ایشان از طریق خود وی، همسر، مقام معظم رهبری و دیگران می باشد. در ضمن مجموعه ای از تصاویر، صدا، دست نوشته ها و نقد فیلم های ایشان در همین بخش موجود است.
مقالات ایشان و رحیم پور ازغدی را در قسمت مقاله ها بخوانید و تصاویر ایشان، شهدای تفحص، مناطق جنگی، و شهدای شاخص را با دسته بندی بسیار زیبا در نگارخانه ببینید.
متن کامل کتب استاد شهید مطهری، کتاب های موسسه و بیانات مقام معظم رهبری به تفکیک سال و ماه و روز در کتابخانه این پایگاه قابل استفاده است.
از قسمت های جذاب این سایت دسترسی به متن کامل قرآن، ترجمه و تفسیر آن می باشد. اگر هم یک زمانی در کارتان گره افتاد و نیاز به استخاره داشتید به بخش معارف اسلامی آن مراجعه کنید، پس از خواندن سوره اخلاص و صلوات نتیجة استخاره را با دیدن آیة موردنظر همان موقع ببینید. از امکانات دیگر موجود در بخش معارف اسلامی می توان به متن کامل مفاتیح الجنان، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام، آشنایی با زندگی چندتن از بزرگان دین همچون امام خمینی و آیت الله بهجت اشاره کرد.
از دیگر بخش های جذاب این پایگاه، بخش صوتی تصویری آن است که در آن از قرائت مجلسی و ترتیل قرآن تا صدای شهید آوینی، شهید مطهری، حاج محمدرضا آقاسی، تواشیح، زیارت، مدح و مرثیه، اذان، سرود، موسیقی فیلم و… قرار دارد.
اگر هم دلتان گرفت خواستید دل نوشته خود را در این سایت ثبت کنید سری به حرف دل بزنید نوشته های دیگران را ببینید و متن خود را نیز در آنجا بنویسید تا پس از تأیید مدیران سایت در همین صفحه برای همه قابل رویت شود. البته انجمن سایت هم مکان خوبی برای تبادل نظر و گفت وگو در موضوعات گوناگونی چون علمی، دفاع مقدس، دین و سیاست، رایانه، شعر و ادبیات و کلی موضوعات دیگر است.
اگر خسته شدید نگاهی هم به قسمت خدمات بیندازید، یک فال حافظ بگیرید، کمی بازی آنلاین و غیرآنلاین انجام دهید و اوقات شرعی شهر خود را ببینید و اگر کسی در تالار گفت وگو بود با او هم صحبت شوید یا از نرم افزارهای مفید این بخش دانلود کنید.
بایگانی سایت هم اخبار سال های گذشته را به تفکیک سال و ماه دسته بندی کرده است. ضمناً از آن جالب تر روزشمار دفاع مقدس است که می توانید تمامی اتفاقات سال های 57 تا 67 را به تفکیک روز بررسی و مطالعه کنید.
آخر سر هم با خواندن لبخند های پشت خاکریز با یک لبخند این پایگاه را ترک کنید. ما یک نمونة از آن را در اینجا می آوریم:
یک قناسه چی ایرانی که به زبان عربی مسلط بود اشک عراقی ها را درآورده بود. با سلاح دوربین دار مخصوصش چند ده متری خط عراقی ها کمین کرده بود و شده بود عذاب عراقی ها. چه می کرد؟ بار اول بلند شد و فریاد زد: ماجد کیه؟ یکی از عراقی ها که اسمش ماجد بود سرش را از پس خاکریز آورد بالا و گفت: منم! ترق!
ماجد کله پا شد و قل خورد آمد پای خاکریز و قبض جناب عزرائیل را امضا کرد! دفعة بعد قناسه چی فریاد زد: یاسر کجایی؟ و یاسر هم به دست بوسی مالک دوزخ شتافت!
چند بار این کار را کرد تا اینکه به رگ غیرت یکی از عراقی ها به نام جاسم برخورد. فکری کرد و بعد با خوشحالی بشکن زد و سلاح دوربین داری پیدا کرد و پرید رو خاکریز و فریاد زد: حسین اسم کیه؟ و نشانه رفت. چند لحظه ای صبر کرد، اما خبری نشد. با دلخوری از خاکریز سُرخورد پایین. یهو صدایی از سوی قناسه چی ایرانی بلند شد: کی با حسین کار داشت؟ جاسم با خوشحالی، هول و ولاکنان رفت بالای خاکریز و گفت: من!
ترق!
جاسم با یک خال هندی بین دو ابرو خودش را در آن دنیا دید!