دفتر اول سردار طلبه شهید عبدالمجيد قنبری
سخن را به سمت و سوي آنان ببريم، تا شايد از عطر وجودشان ما هميشه زنده بمانيم.
اين چه رازي ست كه آدميت بر پيكره جهان منزل به منزل اختيار كرده است ودر آخر دركره خاكي سكني مي گزيند. 1- آيا جايگاه خليفه اللهي انسان كره خاكي است؟
2- آيا زمين پذيراي انسان هايي كه براي خدا زيسته اند را دارد؟
3- زيستگاه انسان، در چه صورتي تغيير مي كند؟
4- خاستگاه انسان شناسي در كجاي عالم است؟
5- آيا « من وجودي» به طور فطري به دنبال خاستگاه حقيقي است؟
درگاه پاسخگويي به اين سوالات را در چند ضلع مورد بررسي قرار مي دهيم.
شعور و آگاهي دو مقوله اي همطراز در بطن بشريت است، شعور از ريشه شَعَر، به معني مو به مو، خيلي دقيق و ظريف و… آگاهي علمي است توأم با تصوير شيء در ذهن انسان.
انسان به عنوان مخلوق و مرزوق كسي است كه آفريننده اي دارد و روزي خور خالق هستي است و سر سفره مالك هر لحظه نشسته است. خالق به عنوان آمري است كه به مخلوق ولايت دارد. و حق آمري را دارد.
آياخاستگاه جهان شمولي مخلوق سزاوار نيست سيري در جهان طبيعت كند تا مخلوقات عالم را بشناسد؟
معرفت حق از معرفت مخلوق نشأت مي گيرد. شعور در انسان هايي كه راه رسيدن به مقصود را با پلكان معرفت مي پيمايند سريع ترين وسيله نقليه در كره خاكي است. اين جايگاه از آن كساني است كه در برابر فرمان حق تعظيم و كرنش مي كنند. آنان شاهدان روز جزا هستند. پيامبران الهي از اولين تا آخرين بر اين مبنا كلام روح بخش حق را به جهانيان ابلاغ كردند. اهل بيت عصمت و طهارت با تأسي از نبي مكرم اسلام صلي ا… عليه وآله و سلم دنباله رو اين راه بودند. امروز در زمان آخرين امام از سلاله نبوت هستيم كه با زنده نگه داشتن معارف الهي و دعاي فرج در حق امام حاضر دنباله رو اين وديعه الهي باشيم.
آيا مرداني آن امام را ياري كردند؟ مرداني كه با آگاهي از تصوير حق، راز پنهان ولايت مطلقه را يافتند و با تأسي از شهيدان كربلا، مسير نوراني الهي را طي كردند. آنان كساني هستند كه كلام حق قرآن مجيد در اين رابطه مي فرمايد:«وَلاتَحْسَبَنَّ الذينَ قُتِلوا في سَبيلِ الله أمواتاً بَل أَحْياءٌ عِندَرَبّهِم يُرْزَقُونَ»
« مپنداريد آنان كه در راه خدا كشته مي شوند مرده اند بلكه زنده اند و نزد پروردگار شان روزي مي خورند.»آيه 169، سوره آل عمران.
امروز دفتر سرنوشت قرعه به يكي از اركان توحيدي در مرزهاي جنوب كشور ايران استان هرمزگان، شهرستان بندرعباس را رقم مي زنيم.
شهيد عبدالمجيد قنبري كسي بود كه با لباس رسول ا… رهسپار ميدان نبرد حق عليه باطل گرديد… .
زندگي اين شهيد بزرگوار فراز و نشيب هايي داشت كه با زمان حال كاملاً منطبق است. او دردوران پهلوي بنيان مبارزه با شاه خائن را مبناي اطاعت از ولي امر مسلمين مي دانست.
اين مرد بزرگ بساطش را با جسم و جان وقف جمهوري اسلامي كرد، در اين راه سختيهايي متحمل شد ولي دست از ياري امام خميني رحمه ا… عليه ( كه همان ياري امام حاضر بود) نكشيد. او در راهپيمايي هايي عليه رژيم شركت داشت به طوري كه اعلاميه هاي امام كه همان پيام ولايت فقيه بود را در استان توزيع مي كرد. او كسي بود كه با مهر روحانيت علم و عمل را توأم با هم جمع كرده بود و رهسپار جبهه حق عليه باطل شد.
جنگ جنگ تا پيروزي… او كسي بود كه با معرفت و شناخت از مكتب امام زمان عليه السلام شعور ديني اش را تقويت كرد و به مبارزه با دشمن بعثي پرداخت. آن زمان جنگ، جنگ نظامي و سخت بود… دشمن با توپ و تانك، حلقه خلاص را به ميدان هاي شهادت مي رساند و اما امروز … آن جنگ ديگر صدايي ندارد با ظرافت هاي خاصي همراه است كه به فرموده رهبر انقلاب امام خامنه اي شبيخون فرهنگي، ناتو فرهنگي، جنگ نرم است. آن روز اين شهيد بزرگوار با آگاهي از زمان با خون خود درخت اسلام را آبياري كرد و امروز آنان زنده اند و در نزد پروردگار روزي مي خوردند و اين كلام حق است«وَ لا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ في سَبيلِ اللهِ أمْواتٌ بَلْ اَحْياءٌ وَلكِنْ لا تَشْعُرُونَ» و به كشتگان راه خدا مرده نگوييد، بلكه زنده اند ولي شما درك نمي كنيد. آيه 154 سوره بقره.
آنان نظاره گر اعمال و كردار ما هستند آنان زنده اند و ديدبان حق در روي زمين هستند ومنتظر آبياري خون خودشان در جوبيارهاي مغزهاي جوانان كشور و اين استان هستند. امروز جنگ نرم است و ما با سلاح قلم و تحرير رشته هاي اخوت در قلب جوانان، اسلام ناب محمدي را در چرخه تاريخ بچرخانيم. آن مرد بزرگ روحاني و خطيبي توانا بود… و آن لباس پيامبر گونه اش درسي براي همه طلاب اين مرز وبوم است.
كلام زيباي آن شهيد بزرگوار است كه مي فرمايد:«آنجا دانشگاهي است كه منزلگاه عاشقان است جبهه جاي عاقلان نيست بلكه جاي عاشقان است تا مي توانيد به خودسازي مشغول شويد ودست از دامان ائمه اطهار نكشيد كه هرچه داريم از اينها داريم».
عقل ابزاري براي شناخت درستي وخطا است. انسان ها براي استفاده صحيح از اين ابزار خدادادي به وسيله ديگري هم نيازدارند كه در واقع روشني بخش مسيرهاي زندگي است.
بررسي عقول انساني با موجودات ديگر، مرز انسانيت با موجودات ديگر را تميز مي دهد. راه تشخيص اين وديعه الهي با الهام گرفتن از دو وثيقه(قرآن وسنت) است كه به فرموده پيامبراكرم(صلي الله عليه وآله وسلم) از هم جدا نشدني است.
شهيد عبدالمجيد قنبري با آگاهي از زمان وبا تأسي از مكتب اهل بيت اين مرز را شناسايي كردند. ودر آن دوران با سلاح تقوا به ميدان نبرد با دشمنان خدا واسلام شتافتند.