شنبه بیست و نهم مهر ماه نود و شش در کیهان امروز می خوانیم
کیهان:
?
#عناوين
شنبه بیست و نهم مهر ماه نود و شش
در کیهان امروز می خوانیم:
✏یادداشت روز
آزمون و خطا کافی نیست؟!-حسین شمسیان
http://kayhan.ir/fa/news/116977
?اخبار ویژه
خط و نشان حامیان جهانگیری برای اطرافیان روحانی
فراموش کردهاید که چگونه به جای آمریکا تضمین میدادید؟!
چند نفر دیگر استعفا کنند غیرعادی میشود آقای کرباسچی؟!
آسو طالبانی: بارزانی کردها را فریب داد
http://kayhan.ir/fa/news/116978
?تیتر یک
انگلیس، فرانسه و آلمان: در مسائل موشکی و منطقهای به ایران فشار میآوریم
این هم از اروپا! تروئیکای اروپا با ترامپ همراه شد
http://kayhan.ir/fa/news/116974
??اخبار اقتصادی-اجتماعی
حذف دلار از مبادلات تجاری ایران و ترکیه
http://kayhan.ir/fa/news/116973
شکست خیالپردازی «تضمین برجام با قراردادهای تجاری»
http://kayhan.ir/fa/news/116944
لوح تقدیر و عکس یادگاری هیچ امتیازی برای واحدهای نمونه تولیدی نداشته است
http://kayhan.ir/fa/news/116945
دولت روحانی رکورددار اشتغالزایی برای کارگران خارجی در طول تاریخ ایران شد
http://kayhan.ir/fa/news/116943
برخی مدیران دولتی از کالای خارجی به جای تولید ملی استفاده میکنند
http://kayhan.ir/fa/news/116942
رشد ۳۸ درصدی واردات روغن پالم در نیمه نخست امسال
http://kayhan.ir/fa/news/116934
?اخبار بین الملل
تکرار سناریوی کرکوک در رقه! باز هم پای آمریکا و عربستان در میان است
http://kayhan.ir/fa/news/116954
خیز آرام سعودیها برای تجزیه یمن /عربستان 42 هزار کیلومتر از «حضرموت» را اشغال کرده است
http://kayhan.ir/fa/news/116957
پوتین: بزرگترین اشتباهم اعتماد به غرب بود
http://kayhan.ir/fa/news/116953
اخراج فضاحتبار هیئت صهیونیستی این بار از اجلاس بینالمجالس سنپترزبورگ
http://kayhan.ir/fa/news/116951
گرسنگی در سال 2016 جان 5 میلیون و 600 هزار کودک را گرفت!
http://kayhan.ir/fa/news/116949
وزیر امنیت داخلی آمریکا: 11 سپتامبر دیگری در راه است
http://kayhan.ir/fa/news/116946
?دیگر عناوین
درباره یک گزارش
جوابیه دکترنهاوندیان و پاسخ کیهان
http://kayhan.ir/fa/news/116985
اعتراف فیلمساز آمریکایی به سکوت در مقابل آزار زنان
http://kayhan.ir/fa/news/116979
نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
غرب به دنبال برجام 2 و 3 /مدعیان اصلاحات دلخوش به حمایت لفظی اروپا!
http://kayhan.ir/fa/news/116968
?پاورقی
از هراره تا تهران - ۳۷ درخشش عرصههای نظامی و دیپلماسی
همزمان با اجلاس هراره شاهرگ اقتصادی صدام قطع شد
http://kayhan.ir/fa/news/116900
زیرپوست جنگ - ۱۱ رئیس ستاد کل حزب بعث عراق روایت میکند
چرا صدام در حلبچه از سلاح شیمیایی استفاده کرد؟
http://kayhan.ir/fa/news/116901
کانال رسمی روزنامه کیهان درتلگرام
@kayhan_news
✏
#یادداشت_روز
آزمون و خطا کافی نیست؟!
حسین شمسیان
چهار سال مذاکره و سپس مراوده آشکار و پنهان، ما را در بزنگاه استثنایی و بینظیر کنونی قرار داده و بسته به اینکه تجربیات تلخ اندوخته شده در این 4 سال ، بکار گرفته شود یا نه، نتیجهای دربر دارنده عزت ملی یا خدای نکرده خلاف آن، برایمان رقم خواهد خورد.
*ما با دادن امتیازاتی نقد، وعدههای نسیه دریافت کردیم و به امید نقد شدن آنها، صبر کردیم. در سررسید وعدهها، دشمن دبه کرده و زیاده خواهی میکند. این خلاصهترین گزارش از وضعیت ماست. برگ برنده ما در گذشته، توان غنیسازی 20 درصد و بالاتر، حدود 20 هزار سانتریفیوژ فعال و بالاتر از همه، ارادهای راسخ برای ایستادگی و ادامه راه بود. آنچه واقع شده این است که ما برگ برندههایمان را در اولین مرحله، به حریف واگذار کردیم و در دشمن این امید را ایجاد کردیم که میتواند امتیاز بیشتری بگیرد بدون آنکه کمترین امتیازی بدهد! تهدید آنها به خروج از برجام هم هیاهو و نمایش است برای اینکه بتوانند امتیاز بیشتری بگیرند و کاری کنند که ما از ترس مرگ خودکشی کنیم!
«توهم تضمین برجام با انعقاد قراردادهای تجاری» تنها و تنها زائیده افکاری است که کمترین شناختی از واقعیتهای سیاسی و میزان اهمیت کشوری به اسم جمهوری اسلامی در جهان ندارند و البته در اوج این بیخبری و بیشناختی، اصرار به نظریهپردازی هم دارند! هرکس گمان کند میتواند با یکی دو قرارداد چند میلیارد دلاری و حتی چند ده میلیارد دلاری، غرب را به کاستن از فشارها بر نظام اسلامی و دست برداشتن از دشمنی حدود 40 ساله با ما متقاعد کند، نه ماهیت استکبار را شناخته و نه از ارزش و تاثیر جمهوری اسلامی خبر دارد!
*اصلیترین هدف دشمن در این مرحله، داخلیسازی منازعات و دوقطبیسازی بین مردم در موضوع تحریمهاست. سال 2012 آمریکاییها از «تحریمهای فلجکننده» رونمایی کردند و رسما اعلام کردند که هدف از اعمال و وضع این تحریم ها، تشدید فشارها بر مردم ایران است تا آنجا که بر حاکمان خود خروج کنند! اکنون پرده دیگری از آن سناریو در قالب تحریمهایی که در 9 آبان اجرایی میشود در پیش است.
نگاهی به خیابانهای شهر بیندازید، جولان خودروهای فرانسوی و غیر آن را ببینید! حتما این خودروها نیاز به خدمات پس از فروش و قطعات دارند و…و این یعنی فرانسویهای مودب (!) در حال گروگانگیری نفر به نفر مردم ما در پروژه فرنگیسازی اقتصاد هستند. این بدون همکاری صمیمانه (!) عوامل داخلی ممکن بود!؟
*دشمن به خوبی دریافته که ایران با اتکا به سه عنصر مهم و کلیدی توانسته و میتواند در منطقه و در جهان تاثیر گذاشته و نقشآفرین باشد. نخست نیروی انسانی مؤمن و انقلابی هوشمند، دوم منابع و استعدادهای مادی و سوم جغرافیا و موقعیت ممتاز. به همان اندازه که آنها این توانمندیهای سهگانه را جدی گرفته و در جهت تضعیف و تخریب آن کوشیدهاند، در داخل هم کسانی نسبت به این استعدادها غفلت کردهاند و حتی با دشمن همسو و همگام بودهاند!
در این هیاهو، دو گروه در کشور وجود دارد…
دسته اول معتقد است که درها، هنوز هم کم باز است! باید به سازمان تجارت جهانی بپیوندیم، موانع ناچیز تعرفهای را برداریم و در واردات را به کشور، تماما باز کنیم! نه کشاورزی کنیم و نه تولید صنعتی! نفت بفروشیم و بخوریم! حالا اگر نفت مفت شد، عزاداری کنیم و اگر نفت گران شد، آقایی کنیم!
دسته دوم معتقدند، بیش و پیش از هر چیز، تولید ملی مهم است، اشتغال جوان ایرانی، بهرهگیری از این خاک زرخیز و اینهمه استعداد بینظیر اهمیت دارد. باید در عین تامین نیازهای مردم از هر راه ممکن، اقتصاد را درونی و بومی کرد، باید جوان ایرانی، احساس عزت کند و دستش به آقایی در جیب خودش باشد نه به گدایی پیش اجنبی دراز باشد. اینکه رهبر انقلاب بعد از این همه سال، بازهم هشدار میدهند که باید از مونتاژ در صنعت دور شد، حقیقت تلخی است که بیتعارف حاصل عملکرد مدیرانی با تفکر نوع اول است.
اگر قرار است در برابر زیادهخواهیهای دشمن ایستادگی کنیم، باید بدون چشم امید داشتن به دشمن، روی توان بچههای مستعد خودمان حساب کنیم. این تنها راه است.
http://kayhan.ir/fa/news/116977
کانال رسمی روزنامه کیهان درتلگرام
@kayhan_news
? ?
#خبرویژه
خط و نشان حامیان جهانگیری برای اطرافیان روحانی
در حالی که برخی روزنامههای اصلاحطلب اختلاف میان جهانگیری و برخی اعضای کابینه را تکذیب کردند، برخی دیگر از همین نشریات تصریح کردند کنار زده شدن جهانگیری واقعیت دارد.
روزنامه آرمان در اینباره نوشت: مخالفان دولت باز هم به اوت زدند، اختلاف روحانی و جهانگیری شوخی است. واعظی میگوید میان همه اعضای دولت صمیمیت وجود دارد.
اما روزنامه آفتاب یزد با تأیید ماجرا نوشت: در انتخابات امسال، اصلاحطلبان از مدتها قبلتر طرح نامزد پوششی را برای حسن روحانی مطرح کرده بودند. نامزدی که نقش ضربهگیر را در مناظرههای انتخاباتی بازی کند و یاریرسان روحانی باشد و البته اگر به هر دلیلی حسن روحانی از انتخابات بازماند، او ادامهدهنده راهش باشد… همه اختلافات از همین جا شروع شد. حسن روحانی حتی با نامنویسی احمدینژاد در کنار قالیباف و رئیسی نیز به وجود یک نامزد پوششی اعتقادی نداشت.
آقای معاون بعد از مناظره اول گل کرده بود. همه میگفتند که او یا کاندیدای 1400 است یا حتی زمزمههایی مبنی بر اینکه بهتر است روحانی به جای او کنارهگیری کند شنیده میشد(!) معادلات بازی پس از نخستین مناظره جهانگیری به هم ریخته بود. مردم گویی روحانی را از یاد برده بودند و اسحاق را صدا میزدند.
آفتاب یزد میافزاید: اختلافات جهانگیری با دولتیها در انتخابات 96 اما تداوم یافت. آن قدر که حتی عدهای میگفتند آقای معاون اول دیگر در دولت دوازدهم نیست و از همین رو بود که اعضای اصلاحطلب شورای شهر تهران نام او را جزو گزینههای شهرداری قرار دادند اما روحانی و تیمش که میدانستند کنار گذاشتن اسحاق جهانگیری هزینههای بسیار بالایی دارد و به وجهه اعتدال لطمه جبرانناپذیری خواهد زد از ادامه این کار صرفنظر کردند تا معاون اول در دولت دوازدهم نیز ابقا شود.
اسامی وزرای پیشنهادی کابینه جهانگیری کانلمیکن تلقی شد و به مجلس معرفی شدند موضوعی که باز هم زمزمههای اختلافات معاون اول با دولتیها را به گوش رساند. آنوقتها معاون اول در برخی توئیتهایش غیرمستقیم به کابینه انتقاداتی هم وارد کرد و از نبود زنان و اصلاحطلبان ناله و فغان سیاسی سر داد.
جهانگیری اما در این ماهها بیشتر از هر زمان دیگری به حاشیه رفته، محرم اسرار دولتیها و اعتدالیون دانسته نشده و برخلاف دولت یازدهم که در متن بود اکنون تا حدودی کنار گذاشته شده است. حرفهایی هم که این روزها درباره برادرش مهدی میگویند موقعیت او را بیش از پیش تحت فشار قرار داده است.
حمیدرضا جلاییپور عضو حزب منحله مشارکت نیز در گفتوگو با روزنامه اعتماد تهدید کرد: تضعیف جهانگیری خطای بزرگی است. ساده، روشن و تجربی بگویم. مثلا آقایان واعظی، نهاوندیان، ابوطالبی و آشنا افراد محترمی هستند. خیلی هم برای دولت آقای روحانی مغتنم هستند. ولی هیچ کدام یک دهم کار و نقش کلیدیای که آقای جهانگیری میتواند بازی کند، بازی نمیکنند.
کانال رسمی روزنامه کیهان درتلگرام
@kayhan_news
?
#تیتر_یک
انگلیس، فرانسه و آلمان: در مسائل موشکی و منطقهای به ایران فشار میآوریم
این هم از اروپا! تروئیکای اروپا با ترامپ همراه شد
رهبران اتحادیه اروپا در نشستی که روز پنجشنبه (۱۹ اکتبر) در بروکسل برگزار شد، در رابطه با مواضع آمریکا در قبال برجام و سیاست بحرانزای این کشور، مجددا بر تعهد کامل! خود بر توافق هستهای با ایران تاکید کردند.
آنچنان که خبرگزاری «رویترز» نوشته اتحادیه اروپا تأکید دارد که توافق هستهای قدرتهای بزرگ با ایران پابرجا بماند و همه تلاش خود را در این زمینه میکند و مدعی شده که برجام از مهمترین عوامل حفظ امنیت در منطقه و جهان است. به همین دلیل هم این اتحادیه از کنگره آمریکا خواسته است که اجازه ندهد آمریکا این توافق را برهم زند.
همچنین روزنامه آمریکایی والاستریت ژورنال به نقل از دیپلماتهای اروپایی گزارش داد در این نشست رهبران آلمان، انگلیس و فرانسه خواستار افزایش فشار به ایران پیرامون برنامه موشکی و فعالیتهای منطقهای شدهاند.
«دویچه ووله» نیز در گزارش خود درباره این موضع نوشته است که اتحادیه اروپا در عین حال قصد ندارد به طور کامل از آمریکا و نگرانیهایی که پیرامون برنامه موشکی ایران وجود دارد، فاصله بگیرد. این یعنی که پشت لبخند ظاهری اروپاییها همچنان جلوگیری از پیشرفت ایران به بهانههای واهی وجود دارد و در فرهنگ اخلاق و پایبندی به تعهد هیچ جایگاهی ندارد.
با همه این اوصاف توجه به چند جمله کلیدی به فهم مسایل کمک خواهد کرد. اینکه مقام ارشد اروپایی میگوید «ما نمیخواهیم به طور کامل در مقابل آمریکا بایستم!» این یعنی برای آنها روابط استراتژیکشان بر هر چیز مقدم است حتی بر تعهداتشان. از دیگر سو نیز تیلرسون به اروپاییها گفته که «بدون نگرانی هر کاری که دلتان میخواهد انجام دهید!» آیا حامیان چشم و گوش فرو بسته برجام این تقسیم کار میان آمریکا و اروپا را نمیبینند؟
بازیگران تئاتری که اکنون آمریکا کارگردانی میکند، یعنی فرانسه، آلمان و انگلیس حکایت مضحکی دارند.
برای نمونه یکی از همین روزنامههای ظاهرا سهلاندیش! با ذوق و شوق عکسی را منتشر کرده بود که سفیر آلمان در تهران کنار پوستری که بر روی دیوار سفارت نصب شده و روی آن نوشته بودند «آری به برجام» ایستاده و با افراد عکس سلفی میگیرد. همین باعث شده بود با ذوق و شوق «کودکانهای» در مدح اروپاییها از یک طرف و توافق برجام که میان آمریکا و اروپا شکاف یا دشمنی ایجاد کرده قصیدهسُرایی کنند!
چنانکه رویترز نوشته، «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه گفت در جریان سفر به تهران، ایران را درمورد برنامه موشکی خود تحت فشار قرار خواهد داد. وی در ادامه با اشاره به سفر آتی خود به تهران گفت: به زودی این فرصت را خواهیم داشت که ایران را در زمینههای موشکی و فعالیتهای منطقهای تحت فشار قرار دهیم.
جالب است که تاکید بر پایبندی به برجام تنها شامل ایران میشود و این موضوع که وزیرخارجه کشوری مانند فرانسه که در مذاکرات نقش پلیس بد را داشت و پس از مذاکرات کشورش بیشترین سود را از آن طریق به جیب زد اکنون میخواهد بیاید تا کشورمان را برای موضوعی تحت فشار بگذارد که اولا هیچ ارتباطی با برجام ندارد و در ثانی جزو حقوق مشخص و بیتردید هر کشوری برای دفاع از خویش است.
برای پی بردن به رفتارهای دوگانه غرب و بهانه جوییهای واهی آنان کافی است تاریخ رقابت تسلیحاتی–اتمی پاکستان و هند را مرور کنید و مواضع غربیها را در برابر آن.
کانال رسمی روزنامه کیهان درتلگرام
@kayhan_news
?
#خبر_اقتصادی
در پی تهدید شرکتهای فرانسوی به خروج از ایران
شکست خیالپردازی «تضمین برجام با قراردادهای تجاری»
رویترز اعلام کرد، مدیرعامل شرکت توتال در حاشیه یک کنفرانس نفتی در پاریس گفت: «فرآیندی در آمریکا در جریان است. کنگره باید تصمیمی در این باره اتخاذ کند. آنچه در مورد این فرآیند خوب است این است که موضع آمریکا را روشن خواهد کرد.»
«چه کسی میداند، شاید نتیجه این روشن شدن موضع مثبت باشد. من فکر نمیکنم اکثریتی در سنای آمریکا وجود داشته باشد که خواهان لغو توافق هستهای باشد.»
توتال اولین شرکت بزرگ نفتی غربی بود که برای توسعه فاز 11 میدان گازی پارس جنوبی با ایران قرارداد امضا کرد. تصمیم کنگره مبنی بر وضع مجدد تحریمها علیه ایران ممکن است این پروژه را به خطر بیاندازد.
گفتنی است پاتریک پویان پیش از این در مصاحبهای با «اینترنشنال اویل دیلی» هم درباره اظهارات اخیر رئیسجمهور آمریکا درباره ایران اعلام کرد که این شرکت عواقب تصمیم ترامپ را بررسی خواهد کرد و اگر قوانینی مبنی بر اجبار و عقبنشینی از اجرای قرارداد با ایران وجود داشته باشد، مجبوریم تبعیت کنیم.
گفتنی است، کمتر از دو هفته پیش هم مدیر ارشد اجرایی گروه رنو از تعلیق همکاری تجاری با ایران در صورت غیرممکن شدن تجارت با ایران خبر داد. کارلوس گوسن، گفته است که «اگر ما نتوانیم آنجا بدون درنگ فعالیت کنیم پس برای یک، دو یا سه سال در آنجا فعالیت میکنیم، زیرا من فکر نمیکنم که این موقعیتی باشد که برای همیشه ادامه یابد.»
متأسفانه در حالی فرانسویها به راحتی از احتمال تعلیق فعالیتشان در ایران میگویند که دولت روحانی از زمان اجرای برجام، امتیازات ویژهای برای شرکتهای فرانسوی تدارک دیده است.
این امتیازات تا جایی پیش رفت که دبیر انجمن واردکنندگان خودرو اظهار کرد «ریتم مسئولان خودرویی کشور با فرانسویها تنظیم میشود» و رئیس این انجمن هم گفت که «فرانسویها به کمک مسئولان داخلی در حال مهندسی بازار خودروی ایران هستند.»
اما بعد از آن همه امتیازات فرانسویها در قرارداد با دولت روحانی، حالا به فاصله کوتاهی از اظهارات مسئولان رنو درباره خودروسازی کشور، یک شرکت فرانسوی دیگر هم از احتمال توقف فعالیتش در ایران سخن میگوید.
منتقدان از همان ابتدا گفتند که این شرکتها بدسابقهاند و در زمان تحریم، کشور را تنها میگذارند، اما دولت مدعی بود قرارداد با شرکتهای خارجی مانع بازگشت تحریمها خواهد شد. حالا پیداست که نه تنها شرکتهای آمریکایی، که شرکتهای اروپایی هم در صورت برگشت تحریمها، ایران را ترک خواهند کرد.
کانال رسمی روزنامه کیهان درتلگرام
@kayhan_news
?
#خبر_خارجی
گزارش خبری تحلیلی کیهان
تکرار سناریوی کرکوک در رقه! باز هم پای آمریکا و عربستان در میان است
هنوز گرد و خاک ماجرای جداسازی «کرکوک» از عراق و داعیه جدایی اربیل به زمین ننشسته است که معماران اصلی و پشت پرده جدایی، یعنی آمریکا و عربستان، به سوریه رفتهاند، تا یک بار دیگر بخت خود را بیازمایند.
رژیم آلسعود که ماجراهای عراق و سوریه برای آن، حکم مرگ و زندگی پیدا کرده، «ثامرالسبهان» وزیر مشاور پادشاه عربستان، را هفته گذشته درست یک روز پس از تسلط «نیروهای دموکراتیک سوریه» بر «رقه»، به این شهر فرستاد.
درپی سفر این چهره جنجالی سعودی به «رقه»، برخی ناظران گفتند که وی مأموریت دارد 50 سرکرده اسیر داعش که تابعیت سعودی دارند را از نیروهای دموکراتیک سوریه (شبهنظامیان کرد مورد حمایت آمریکا) تحویل بگیرد و آنها را به عربستان برگرداند.
در این توطئه جدید، آلسعود کنار آمریکا قرار میگیرد و مقابل ترکیه (و البته ایران) میایستد. علاوه بر آن، همانطور که اشاره شد، آلسعود سرنوشت خود را با توطئهها در عراق و سوریه پیوند زده، و میداند که در صورت شکست این توطئهها رژیم سعودی نیز به خطر خواهد افتاد.
شنیدهها حاکی است، «ثامرالسبهان» پس از ورود به «رقه» با تعدادی از اعضای شورای مدنی بومی و سران عشایر این منطقه دیدار داشته است.
وی حتی به فرمانده یک گروه مسلح کردی موسوم به «قسد» وعده کمکهای مالی و تسلیحاتی داده است. از جمله دیگر اقدامهای سؤالبرانگیز السبهان، دیدار او با «احمد الجربا» رئیس سابق «ائتلاف ملی معارضان سوریه» بوده است.
«الجربا» همان کسی است که به سفارش آمریکا شماری از عشایر عرب سنی منطقه «رقه» را در درون صفوف «نیروهای دموکراتیک سوریه» سازماندهی کرده و در نبردهای اخیر رقه، فرماندهی آنها را به عهده داشته است. با این توضیحات، مشخص میشود که نیروهای دموکراتیک سوریه را فقط کردها تشکیل نمیدهند، بلکه عربهایی که از نگاه دولت دمشق تروریست هستند و ارتش سوریه طی سالهای گذشته با آنها میجنگیده نیز در درون شاکله «نیروهای دموکراتیک سوریه» حضور دارند. به عبارت دیگر، با تردستی آمریکا، رقه میان تروریستها دست به دست شده است! اکنون نیروهایی کنترل رقه را در دست دارند که گوش به فرمان آمریکا و عربستان هستند.
هماکنون حدود 50 سرکرده و عضو داعش که تابعیت سعودی دارند، در اسارت گروه کردی «نیروهای دموکراتیک سوریه» بهسر میبرند. علاوه بر این، شمار دیگری از داعشیهای بیگانه، در رقه اسیر هستند. با توجه به اینکه نیروهای دموکراتیک سوریه از آمریکا کاملاً فرمانبری میکنند، احتمال دارد که این تروریستها را بیسر و صدا در اختیار آمریکا، عربستان و دیگر کشورهای خارجی قرار دهند.
هرچند دولت سوریه از لحاظ قانونی برای تحویل گرفتن این افراد، از دیگر کشورها مرجحتر است، ولی آمریکا از روز نخست، همه این سناریوها را اجرا کرده است تا سرکردههای خارجی داعش، که حکم جعبه سیاه را دارند، به دست نیروهای ارتش سوریه و مقاومت نیفتند تا پشت پرده داعش برملا شود.
هیچ بعید نیست که آمریکا بخواهد به این سرکردهها حتی، مأموریت جدیدی در منطقه و سایر کشورها بدهد.
عملیات «نیروهای دموکراتیک سوریه» در رقه حدود چهار ماه قبل آغاز شده بود و از آن زمان، جنگندههای آمریکایی مرتباً مناطق مسکونی رقه را بمباران میکردهاند تا رقه هرچه سریعتر به دست شبهنظامیان مورد حمایتش بیفتد. حاصل این بمبارانها، مرگ 1183 غیرنظامی ساکن رقه و نابودی 80 درصد زیرساختها و مناطق مسکونی شهر بوده است.
کانال رسمی روزنامه کیهان درتلگرام
@kayhan_news
?
#دیگر_عناوین
اعتراف فیلمساز آمریکایی به سکوت در مقابل آزار زنان
«هالیوود ریپورتر» نوشت: «کوئنتین تارانتینو» فیلمساز مشهور هالیوود در واکنش به چندین و چند شکایت علیه «هاروی واینشتاین» تهیهکننده قدر آمریکایی، گفت: برای این که کار بیشتری انجام دهم، به اندازه کافی میدانستم… کاش مسئولیت شنیدههایم را میپذیرفتم.
تارانتینو که در بسیاری از پروژههای سینماییاش با «واینشتاین» همکاری داشته، در جدیدترین مصاحبهاش با «نیویورک تایمز» گفت: داستان چیزی بیشتر از شایعات معمولی بود. اطلاع من هم دست دو نبود. میدانستم چند جا از این کارها کرده است. ای کاش مسئولیت آنچه شنیده بودم را به عهده میگرفتم. اگر کاری را که باید، انجام میدادم مجبور بودم دیگر با او کار نکنم.
وی همچنین اعتراف کرد که از جریان تجاوز «واینشتاین» به چند بازیگر زن اطلاع داشته است.
کانال رسمی روزنامه کیهان درتلگرام
@kayhan_news