سه شنبه چهارم مهر ماه نود و شش در کیهان امروز می خوانیم
کیهان:
?
#عناوين
سه شنبه چهارم مهر ماه نود و شش
در کیهان امروز می خوانیم:
✏یادداشت روز
انتظار از راهبانان امین-سعدالله زارعی
http://kayhan.ir/fa/news/115013
?اخبار ویژه
گرفتاری خودساخته سران فتنه با صحنهآرایی و تلهگذاری حل نمیشود
معلوم نیست 16 هزار میلیارد تومان یارانه تولید کجا صرف شد؟
چگونه 2 هزار نجومیبگیر را گِرد کردند؟ منتظر گزارش دیوان محاسبات هستیم
اعتماد: دولت در حال آیندهفروشی است
نگرانی روزنامه حامی دولت از نقض غرض در طرح کارورزی
http://kayhan.ir/fa/news/115014
?تیتر یک
گزارش خبری تحلیلی کیهان
داعش به آخر خط رسید/ صهیونیستها بارزانی را کوک کردند
http://kayhan.ir/fa/news/114971
?خبراقتصادی
خارجیها پرداخت فاینانس را مشروط به خرید کالا از کشورشان کردند
http://kayhan.ir/fa/news/114946
میانگین ورود سرمایه خارجی در دولت روحانی فقط یک میلیارد دلار بوده است
http://kayhan.ir/fa/news/114945
اتاقهای بازرگانی کمپین حمایت از مسلمانان میانمار تشکیل دهند
http://kayhan.ir/fa/news/114943
عرضه سهام یک شرکت خودرویی در بورس
http://kayhan.ir/fa/news/114941
دولت طی 4 سال گذشته اقدام خاصی برای خانهدار کردن مردم محروم انجام نداده است
http://kayhan.ir/fa/news/114938
?اخبار بین الملل
حمله به هیئتهای عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) در بحرین و عربستان
http://kayhan.ir/fa/news/114965
فهرست کشورهای ممنوعالورود به آمریکا طولانیتر شد
http://kayhan.ir/fa/news/115008
فریاد «حسین حسین شعار ماست» در خیابانهای جمهوری آذربایجان
http://kayhan.ir/fa/news/114972
مرکل با پرداخت بهایی سنگین صدراعظم آلمان باقی ماند
http://kayhan.ir/fa/news/114969
کره شمالی حمله به ناوها و جنگندههای آمریکا را شبیهسازی کرد
http://kayhan.ir/fa/news/114966
?دیگر عناوین
نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
رویکرد آمریکا به زیان ایران است اما نباید واکنش خاصی داشته باشیم!
http://kayhan.ir/fa/news/115002
عضو سابق تیم مذاکرهکننده هستهای:
امکان شکایت ایران در برجام وجود ندارد
http://kayhan.ir/fa/news/115009
انتقاد دبیرکل کتابخانههای عمومی از عدم استفاده از فضای مجازی برای گسترش ارزشها
http://kayhan.ir/fa/news/114977
کانال رسمی روزنامه کیهان در تلگرام
@kayhan_news
✏
#یادداشت_روز
انتظار از راهبانان امین
سعدالله زارعی
…رهبرمعظم انقلاب در دیدار سیام شهریورماه اعضای مجلس خبرگان رهبری با ایشان وظیفه داوری و حتی مطالبهگری تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی در ابعاد داخلی و خارجی را برعهده نمایندگان این مجلس به طور عام و هیئتی اندیشهورز از آنان به طور خاص گذاشتند و به تفصیل درباره اهمیت این موضوع سخن گفتند…
*فرض درست این بوده و هست که انقلاب اسلامی، تفکر، رهبری و نظام برآمده از آن و به عبارتی «دین اسلام» پاسخگوی نیازهایی که یک حکومت، دولت و جامعه برای اداره خود نیاز دارد، هست… مردم هم بر این اساس در میان شخصیتهای مختلف به «حضرت امام»، در میان تیپهای مختلف اجتماعی به «روحانیت»، در میان مدلهای مختلف به «حکومت اسلامی» و در میان اشخاص مختلف به نیروهای متدینتر روی آوردند.
با این وجود امروز نزدیک به چهار دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مردم و کشور اگرچه در ابعاد زیادی به پیشرفتهای شگرفی رسیدهاند اما در عین حال آشکارا در ابعادی دچار کاستی و لنگی جدی هستند. طبعا در این بین هر کس حق دارد بپرسد که این اشکالات از نادرستی نسخهای است که توصیه شده و یا از عدم عمل به همه یا بندهایی از نسخه ناشی شده است؟
*مجلس خبرگان رهبری یک ترکیب ویژه و به تعبیر رهبری از لحاظ ترکیب و کارکرد، «استثنایی و بینظیر» است. اعضای این مجلس از کسانی شکل گرفته است که به چند خصوصیت مهم یعنی علم، تقوا، بینش، امانت، صراحت در ابراز نظر، دارای نفوذ در اقشار پایین جامعه، نخبه و… شناخته میشوند و وجود جمعی با این خصوصیات در جاهای دیگر چندان متصور نیست از سوی دیگر مجلس خبرگان ترکیبی است از سران قوا، اعضای فقیه شورای نگهبان، بسیاری از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، رؤسای اکثر حوزههای علمی کشور، نمایندگان رهبری در استانها و ائمه جماعات مراکز استانها و این به آن هم جایگاه ویژه در نظام و در بین مردم بخشیده و هم دسترسی آن را به انواعی از اطلاعاتی که برای تشخیص و تمیز درست از نادرست نیاز میباشد، میسر کرده است. بر این اساس اگر قرار باشد در مورد میزان وفاداری روند عمومی و تخصصی و اجرایی کشور، یک مجموعه ابتدا به داوری و سپس به تذکر مشفقانه بپردازد، هیچ مجموعهای به اندازه خبرگان صلاحیت ندارد.
*رهبرمعظم انقلاب …وظیفه جدیدی را متوجه این مجلس کرده و دلیل واگذاری این مسئولیت را فقدان جایگاهی که نگاه کلان و راهبردی به روند انقلاب داشته باشد، دانستند…بر این اساس رهبری در این جلسه، دایره داوری و مطالبهگری مجلس خبرگان را اینگونه ترسیم کردند: «این مطالبه ممکن است از اینجانب باشد، ممکن است از دولت باشد، ممکن است از قوه قضائیه باشد، ممکن است از سپاه باشد، ممکن است از مجلس باشد.»
درواقع هیچ طیف دیگری قادر نیست مطالبات استراتژیک مردم یعنی همان مطالباتی که به پیدایی انقلاب اسلامی و سپس شکلگیری نظام جمهوری اسلامی منجر شد را به رأس نظام و دستگاههای کلان آن منتقل کند و به مردم اطمینان دهد که راه را راهبانی امین است.
*دولتها که بیشترین امکانات کشور را در اختیار دارند، در پذیرش کاستیها بسیار کند عمل کرده و از آن طفره میروند در اکثر دولتهای این طرفی و آن طرفی مشاهده کردهایم. در خیلی از موارد، دولت یا مجلس یا قوه قضائیه و یا نهادهایی که خارج از این قوا قرار دارند بسیاری از وظایف تصریح شده در قانون اساسی و نیز عمل به تعهداتی که براساس اصول انقلاب دارند را به نام اینکه «نمیتوانیم» کنار میگذارند و از قضا اینها تبدیل به انواعی از مشکلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و حتی امنیتی میگردند و چون حکومت با وصف اسلامی خوانده میشود آن کاستی به پای انقلاب و اسلام گذاشته میشود! در اینجا انقلاب و اسلام دوبار هزینه میدهند یک بار به خاطر واگذاشته شدن و یک بار بخاطر ناکارآمد دیده شدن!
*اگر نگاهی به روند تحولات منطقهای و بینالمللی بیاندازیم درمییابیم که جمهوری اسلامی هم اینک در یک «موقعیت ویژه» قرار دارد، پیروزیهای پی در پی جبهه اسلام از یک سو و شکستهای سلسلهای آمریکا و نیروهای وابسته به آن در منطقه از سوی دیگر چشمها را متوجه جمهوری اسلامی کرده است. در چنین شرایطی «جمهوری اسلامی» باید از بسیاری از مشکلات و مسایل داخلی خود عبور کرده باشد… به نظر این قلم، مجلس خبرگان و هیئت اندیشهورز آن باید بتواند زمینه حرکت همه بخشهای نظام به جلو و زمینه تحقق همه شعارها و اهداف انقلاب، نظام و مردم را فراهم کند.
http://kayhan.ir/fa/news/115013
کانال رسمی روزنامه کیهان در تلگرام
@kayhan_news
? ?
#خبرویژه
گرفتاری خودساخته سران فتنه با صحنهآرایی و تلهگذاری حل نمیشود
چند روز پیش برنامه وداع با پیکر مرحوم آیتالله راستیکاشانی در حسینیه جماران برگزار شد که روسای صداوسیما و مجلس نیز در این مراسم شرکت کردند اما با تلهگذاری برخی مرتبطان فتنهگران، آقایان علی عسکری و علی لاریجانی برای لحظاتی در کنار خاتمی نشستند که همین سوژه کانالها و سایتهای وابسته به فتنهگران شدند تا چنین القا کنند که حساسیت نظام نسبت به خط قرمز فتنه کاهش پیدا کرده است.
این القای موذیانه درحالی است که رهبر معظم انقلاب بارها، به اعتبار حرمتشکنی و ظلم انجام گرفته در فتنه سال 88 و ایراد اتهام خائنانه خیانت در امانت رای مردم، تصریح کردهاند که فتنه خط قرمز نظام است.
شاهدان عینی می گویند خاتمی در کنار سیدحسن خمینی حضور داشت. آقای عسکری رئیس سازمان صداوسیما که وارد حسینیه شد، مسئول ویژه استقبال از مسئولان در حسینیه جماران به استقبال رفت. درحالیکه آقای عسکری میخواست به میان جمعیت برود او را به سمت همان دالان داربستی پوشیده شده از پارچهسیاههای محرم برد. سیدحسن هم به آن مسئول انتظامات اشارهای کرد که مهمان ویژه را به جایگاه ویژه هدایت کند. بالاخره آقای عسکری به آن دوراهی انتهای دالان رسید و مواجه شد با استقبال ویژه سیدحسن خمینی که یک جا میان خودش و سیدمحمد خاتمی برای رئیس صداوسیما خالی کرده بود. برایم جالب بود که ببینم رئیس رسانهای که یک فریم از خاتمی تصویر پخش نمیکند چه عکسالعملی نشان میدهد. آقای عسکری خودش را متمایل کرد که به سمت چپ برود که برخی افراد سیاسی نشستهاند اما سیدحسن بهشدت اصرار کرد که اینجا تشریف بیاورید…
البته معلوم بود که رئیس صداوسیما خیلی معذب و ناراحت اما درنهایت ناراحتی ادب و لبخند روی لبش را حفظ میکرد و البته یک کلمه هم با دو تا سید صحبت نکرد.
درهر صورت، آنچه از آقایان عسکری و لاریجانی به عنوان مسئول نظام جمهوری اسلامی انتظار میرود، تاکید بر مرزبندی با فتنه و سران آن است و برای زدودن آثار شیطنت رسانههای وابسته به فتنهگران لازم است این اظهار برائت و انزجار صراحتا اعلام شود.
درعین حال باید تاکید کرد که گرفتاری خودساخته خاتمی، با این قبیل رفتارهای تلهگذارانه و شیادانه وی و همشبکههایش برطرف نمیشود. حداقل کاری که او باید بکند ابراز ندامت و عذرخواهی صادقانه از نظام و مردم است. معمای پیچیدهای نیست که نشود فهم کرد. خاتمی چندین بار در محافل خصوصی و حتی در دیدار با برخی فعالان دانشجویی تصریح کرده است که میدانست تقلب مورد ادعا در انتخابات سال 88 واقعیت ندارد.
او یا باید تکذیب کند که بارها در دیدارهای خصوصی و محفلی چندین و چند بار به دروغ بودن ادعای تقلب اذعان کرده، که نمیتواند. چون هم شاهدان اذعان او فراوان و متعدد هستند و هم در آن صورت باید تقلب 11 میلیون رایی را ثابت کند.
او در جرگهای قرار گرفت که خط قرمز جمهوری اسلامی است، چراکه رای مردم و جمهوریت همانند اسلامیت، خط قرمز نظام است که اگر شورشطلبی و یاغیگری در برابر رای مردم خط قرمز نباشد، دیگر مردمسالاری وجود نخواهد داشت.
کرباسچی در سال پیش ضمن صحنهآرایی در مراسم روضهخانه قدرت علیخانی، وزیر اطلاعات را کنار خاتمی نشاند و بلافاصله، تصویر این اتفاق را در فضای مجازی منتشر کرد.
کانال رسمی روزنامه کیهان در تلگرام
@kayhan_news
?
#تیتر یک
گزارش خبری تحلیلی کیهان
داعش به آخر خط رسید/ صهیونیستها بارزانی را کوک کردند
همزمان با برگزاری همهپرسی جدایی در منطقه خودمختار کردستان عراق و شش استان همجوار آن، صهیونیستها و سران رژیم اسرائیل، شادمانی و از این اتفاق، استقبال کردند…
نخستین مقامات کردی که دیروز به حوزههای رایگیری مراجعه کردند، مسعود بارزانی رئیس منطقه خودمختار کردستان عراق، و «نجمالدین کریم» استاندار کرکوک (که اخیرا به دلیل اقدامات یکجانبهاش، توسط پارلمان عراق، برکنار شده بود) بودند.
گزارش شده مردم منطقه کردستان نسبت به آینده و کمبود مایحتاج و سوخت به شدت احساس نگرانی میکنند و برای خرید، به مغازهها و پمپ بنزینها هجوم آوردهاند.
از دیگر احزاب شرکتکننده در همهپرسی (به جز حزب «دموکرات» متعلق به بارزانی)، حزب «اتحاد اسلامی» منطقه کردستان و حزب «گوران» بودند. سران حزب گوران هرچند اعلام کردهاند که در این همهپرسی شرکت میکنند، ولی موضع محتاطانهای را در پیش گرفتند و پیامدهای این همهپرسی را متوجه برگزارکنندگان آن (حزب دموکرات و شخص بارزانی) دانستند.
دیروز دهها صهیونیست با به دست گرفتن پرچم منطقه خودمختار کردستان عراق، در حمایت از همهپرسی و دولت منطقه خودمختار، تظاهرات کردند. این حرکت صهیونیستها به خوبی نشان میدهد که آنها چقدر از اقدام منطقه خودمختار کردستان عراق به وجد آمدهاند.
«بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی دیروز گفته علت حمایت اسرائیل از جدا شدن کردها از عراق، این است که کردها (در شمال عراق) یک ذخیره استراتژیک برای اسرائیل به حساب میآیند.
روزنامه صهیونیستی «اسرائیلالیوم» نوشت، تاکنون روابط گستردهای میان طرفین وجود داشته است اما، اربیل تمایل نداشت که این روابط، علنی شود. اسرائیلالیوم حتی نوشته روابط میان اسرائیل و کردها، سطوح امنیتی، اقتصادی و فرهنگی را دربر میگیرد و طی چند سال گذشته، اسرائیل از منطقه خودمختار کردستان عراق نفت میخرید و با این اقدام خود، اربیل را برای فرار از بحران شدید اقتصادی کمک کرده است.
بارزانی همانطور که خود میگوید، با برگزاری همهپرسی، به دنبال تاسیس یک دولت مستقل در عراق براساس قومیت کرد است.اگر همین سیاست بارزانی در کل منطقه غرب آسیا، تبدیل به یک رویه شود، پیامدهای خطرناکی را به دنبال خواهد داشت و ضمن اینکه هزینههای همهجانبه سنگینی را متوجه جامعه مسلمانان میکند، کشورها را به سمتی میبرد که در طرح صهیونیستی-مسیحی «خاورمیانه بزرگ» مدنظر بوده است؛ ایجاد کشورهای ذرهای و کوچک در درون یک نظم سیاسی گسترده و بزرگ.
لذا، دلخوشی رژیم اسرائیل، به این است که حرکت بارزانی، در درون مرزهای عراق متوقف نشود، بلکه کل جوامع غرب آسیا را دربر بگیرد و نهایتا، با تشکیل دولتهای کوچک و متخاصم، انرژی بالقوه آنها، برای همیشه مهار شود و آمریکا و اسرائیل بتوانند سلطه خود را بر منطقه، نهادینه کنند.
در ارتباط با مخالفتهای فعلی آمریکا و انگلیس با همهپرسی نیز شخص بارزانی اخیرا رمزگشایی کرده و گفته که آنها (سران غرب) پشت پرده با همهپرسی، موافق هستند.
کلید زدن بحران تازه در حالی که بحران داعش در حال پایان است نیز میتواند، از علت ذوقزدگی رژیم صهیونیستی از این همهپرسی رمزگشایی کند. یکی از ماموریتهای داعش «تجزیه» کشورها بود، کاری که بارزانی اکنون ماموریت آن را برعهده گرفته است!
دولت عراق از اربیل خواست، همه گذرگاههای مرزی و فرودگاههای منطقه خودمختار را تحویل بغداد بدهد. بغداد همچنین از کشورهای جهان خواست تنها با دولت مرکزی عراق مراوده داشته باشند و واردات نفت از منطقه کردستان را متوقف کنند.
«نوری مالکی» معاون رئیسجمهور عراق نیز این همهپرسی را «اعلام جنگ علیه وحدت ملت عراق» اعلام کرده است.
«سیدعمار حکیم» رئیس حزب «حکمت ملی عراق» خطاب به سران اربیل گفت: «روزی حسرت میخورید که دیگر فایدهای نخواهد داشت.» حکیم خطاب به سران اربیل از آنها پرسید که «آیا آبادانی منطقه کردستان عراق، با پول و نفت عراق صورت نگرفته است؟… ما همچنان در حال نبرد با داعش هستیم و همهپرسی در چنین اوضاعی، همانند خنجر داعش عمل میکند.»
کانال رسمی روزنامه کیهان در تلگرام
@kayhan_news
?
#خبراقتصادی
با اظهارات مدیرعامل بانک فرانسوی مشخص شد
خارجیها پرداخت فاینانس را مشروط به خرید کالا از کشورشان کردند
مدتی است بحث جذب سرمایه خارجی و تأمین مالی پروژهها بر سر زبانهاست که پس از برجام و خصوصا در ماههای اخیر شدت بیشتری گرفته است. دولت مدعی است این اتفاق از مزایای برجام است که سرمایههای خارجی را به کشور سرازیر میکند. روحانی در سخنرانیهایش بر این ادعا تأکید دارد و مسئولان اقتصادی هم از آن حمایت میکنند.
به اعتقاد این اقتصاددانان، دولت از طریق این خطوط تأمین مالی، از یک سو مسیرهایی برای بازگشت پول فروش نفت و محصولات پتروشیمی -که بر خلاف ادعای دولت، انتقال آنها همچنان با دشواری روبروست- باز میکنند و از دیگر سو، این فاینانسها عموما از سوی کشورهای تأمینکننده به مسیرهای خاصی که به واردات کالاها و محصولات آن کشور منجر شود، هدایت میگردد.
در تأیید این اظهارات کارشناسی میتوان به اعلام آمادگی بانک فرانسوی بیپی آیاشاره کرد که از تأمین مالی پروژههای مربوط به این کشور در ایران خبر داده است.
سیدرضا فاطمی امین، کارشناس صنعتی، در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه نحوه تأمین منابع مالی در بازارسازی بسیار اهمیت دارد، گفته است: «کشورهای دیگر معمولاً خرید کالا از آنها را شرط دادن فاینانس و تأمین مالی قرار میدهند.»
هر چند ممکن است ادعا شود که این تأمین مالیها ذیل عنوان «سرمایهگذاری» مطرح میشود، اما واقعیت آن است که بر خلاف این اظهارات، تجربه نشان داده که ادعاهایی از قبیل «تولید مشترک» و سرمایهگذاری، در بسیاری از موارد در عمل به واردات محصول نهایی و یا نهایتا واردات قطعات اساسی تولید منتج میشود.
علاوه بر این هر چند ظاهرا مسئولان بانک مرکزی از شنیدن این نکته آشفته میشوند، اما ظاهرا حقیقت آن است که آنچه به عنوان دستاورد سرمايهگذاري خارجي با تيترهاي درشت تبليغ مي شود در واقع همان انتقال ارز صادرات نفت و پتروشيمي خودمان است كه از ناچاري به صورت فاينانس منتقل مي شود. بررسي کشورهايي که چنين قراردادهایي با ايران منعقد کردهاند و همچنين نوع کالاهايي که از اين مسير به کشور وارد مي شود نشان از واقعيت داشتن اين گمانه دارد.
بالاتر از همه اینها آن است که به اعتقاد برخی اقتصاددانان، با کاهش قيمت و به تبع آن درآمد نفتي در کنار ناکارآمدي نظام مالياتي، به نظر میرسد دولت به استقراض خارجي روي آورده که نشان دهنده گذار از خام فروشي نفت به آينده فروشي است.
کانال رسمی روزنامه کیهان در تلگرام
@kayhan_news
?
#خبرخارجی
به رغم فشارهای باکو به شیعیان در ماه محرم اتفاق افتاد
فریاد «حسین حسین شعار ماست» در خیابانهای جمهوری آذربایجان
در شرایطی که بیش از 85 درصد از مردم مسلمان جمهوری آذربایجان را شیعیان تشکیل میدهند و حتی اهل تسنن در این کشور نیز در مراسم مردمی عزاداری محرم شرکت میکنند، شبکههای تلویزیونی جمهوری آذربایجان همزمان با ایام محرم بر میزان برنامههای مبتذل و پخش ترانه و آواز افزودهاند. همزمان رئیس کمیته دولتی امور دینی جمهوری آذربایجان نیز طی روزهای اخیر در مصاحبههای مکرر با رسانهها، تاکید کرده تمامی مراسمهای عزاداری باید در داخل مساجد و عبادتگاهها باشد و با هرگونه مراسمی خارج از مساجد و سایر موارد نقض قوانین از جمله نصب نمادهای دینی (پرچمهای عزای حسینی(ع)) بر سردر منازل در جمهوری آذربایجان به شدت برخورد خواهد شد.
در همین حال، دادستانی جمهوری آذربایجان برای دو تن از روحانیون لنکرانی به نامهای «حاج ذوالفقار میکائیلزاده» و «حاج المان آقایف» که در سالهای گذشته در برگزاری مراسم پرازدحام عاشورای حسینی(ع) در لنکران نقش مهمی داشتند، درخواست 18 سال زندان کرده است.
با این وجود مردم شیعه آذربایجان در مراسم عزاداری ایام محرم شرکت کرده و عزاداری سرور و سالار شهیدان را به اعتراضات ضد دولتی تبدیل کردند. عزاداران حاضر در این تجمع اعتراضآمیز که همزمان با دومین روز از ماه محرم برگزار شد شعار «حسین حسین شعار ماست» سردادند. شورای ملی مخالفان دولت جمهوری آذربایجان این تظاهرات را برای اعتراض به پرداخت غیرقانونی حدود 3 میلیارد دلار رشوه مقامات باکو به مقامات اروپایی و صاحبمنصبان و خبرنگاران رسانههای غربی برای لابیگری به نفع دولت جمهوری آذربایجان برگزار کردند.
اسلامگرایان شرکتکننده در این تجمع همچنین عکسهایی از دکتر «محسن صمدوف»، رهبر زندانی حزب اسلام، «حاج طالع باقرزاده»، رهبر جنبش اتحاد مسلمانان، «حاج سردار حاجی حسنلی»، «حاج ذوالفقار میکائیلزاده»، «حاج آبگل سلیمانف»، «حاج المان آقایف»، «حاج الچین قاسماف» و سایر فعالان و روحانیون زندانی در دست داشتند.
کانال رسمی روزنامه کیهان در تلگرام
@kayhan_news
?
#دیگر_عناوین
انتقاد دبیرکل کتابخانههای عمومی از عدم استفاده از فضای مجازی برای گسترش ارزشها
دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور با اشاره به دفاع مقدس به عنوان الگوی درست رفع مشکلات امروز جامعه، فضای مجازی را زمینه انتقال فرهنگ ارزشی به نسل جوان دانست؛ فضایی که تاکنون نتوانستهایم به درستی فرهنگ ارزشی خود را وارد آن کنیم.
علیرضا مختارپور افزود: در کشوری با چنین سابقه تمدنی و دینی حتی کسانی که تعلق خاطری به نظام ندارند اذعان میکنند، دفاع مقدس تنها جنگی بود که هیچ بخشی از سرزمینمان از دست نرفت. بخشی از سرزمین شاید جنبه جغرافیایی داشته باشد ولی از جنبه دیگر این است که حیثیت و اقتدار نظام و عزت كشور حفظ شد و به صورت الگو و نمونهای پدید آمد که میشود در برابر دشمنی مسلح که حمایت همه دنیا را دارد مقاومت کرد.
دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور با اشاره به اهميت الگوگیری از دفاع مقدس در رفع مشکلات جامعه تصریح کرد: برای کشوری مثل کشور ما که بارها مورد هجوم سیاسی و فرهنگی و در دورهای هم نظامی بوده است، آنچه زمینه پیروزی را فراهم کرده، اقتدار است. باید در زمینه علمی، فنی، اجتماعی، سیاسی و نظامی اقتدار داشته باشیم. در این صورت کسی نمیتواند ديگر کشور ما را تهديد کند.
وی به بستر و فضای ارتباطی ایجاد شده در سالهای اخیر و استفاده از آن به عنوان یک ابزار برای رسیدن به اهداف ملي اشاره کرد و گفت: ما نتوانستیم متناسب با فضای ارتباطی جدید در حوزههای ارزشی و فرهنگی، فرهنگ خود را منتقل کنیم. کشوری با چنین سابقه فرهنگی و زبانی نباید منتشرکننده جملات جعلی و بيگانه آن هم به این شدت باشد. مشکل این است که چون نتوانستیم واسطه تبدیل ارزشهايمان را به آثار مکتوب در فضای مجازی پیدا کنیم امکان کنترل آن را نداریم.
کانال رسمی روزنامه کیهان در تلگرام
@kayhan_news