روشهای دروغپراکنی حرفهای
روشهای دروغپراکنی حرفهای
در جنگ روانی روش این است که دروغ را باید بزرگ گفت و جزئیاتی را در آن گنجاند. مثلا اینکه این موضوع چه زمانی و در کجا اتفاق افتاده با ذکر مثلا رنگ در ساختمانی که در آن موضوع جعلی رخ داده، نام افراد حاضر و امثالهم و مطالب کذب دیگر.
حتی اگر مخاطب تبلیغات کذب به صحت موضوع شک کند هم برد حاصل شده است.
آمدنیوز از این روش زیاد استفاده می کند. مثلا وجود دهها حساب شخصی در قوه قضائیه به نام رئیس قوه قضائیه و یا اخیرا مطلب کذب جاسوسی دختر رئیس قوه قضائیه برای سفارت انگلیس یا داشتن تابعیت کانادایی توسط علی لاریجانی از آن جملهاند.
اوائل انقلاب متنی در نشریات سعودی چاپ شده بود که مثلا صورت جلسه مقامات ارشد نظام برای انجام عملیات تروریستی در عربستان بود و کلی هم سر و صدا کرد.
در تنظیم این صورت جلسه در ذکر اعضای جلسه نام “آیت الله فخرالدین حجازی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی” ذکر شده بود.
مرحوم فخرالدین حجازی نماینده اول تهران بود و اصلا روحانی نبود که بخواهد اآیتالله باشد.
قبل از انقلاب سخنرانیهای یک روحانی به نام حجازی در رادیو مرتبا پخش میشد.
جعل کننده نامه که معلوم بود خارجنشین است نمیدانست که حجازی نماینده معروف تهران غیر از حجازی روحانی سخنران قبل از انقلاب است که برنامههایش در رادیو پخش میشد. لذا در جعل به اصطلاح صورتجلسه جلسه تصمیمگیری برای انجام اعمال تروریستی از عبارت “آیتالله حجازی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی” یاد شده بود.
طبیعتا کسانی که به زعم جاعلین در جلسه کذایی حضور داشتند نمیتوانستند از او به عنوان آیتالله نام ببرند.
هدف جاعلین این بود که دولت عربستان را نسبت به ایران دچار سوء ظن کنند و از آب گلآلود ماهی بگیرند.
جعل چنین مطالبی یکی از روشهای جاری سازمان سیای آمریکا است.
یکی از اسناد لانه جاسوسی آمریکا در تهران که منتشر شد مربوط به هشدار سازمان مرکزی سیا به شعب آن در خارج است.
سیا می گوید یکی از سازمانهای امنیت کشورهای دوست نسبت به صحت یکی از خبرهایی که در غالب تبادل اطلاعات توسط سیا به آنها داده شده بود شک کردند و نزدیک بود جعلی بودن آن لو برود.
در گزارش تاکید می کند که اسناد جعلی قبل از تسلیم به سازمانهای همکار کشورهای دوست طی چه مراحلی چک بشود تا جعلی بودن خبر یا سند لو نرود.
بارها مطالبی جعلی توسط سازمانهای جنگ روانی دشمن و یا جریانهای ضد انقلاب علیه شخصیتهای نظام تبلیغ و منتشر شده و سعی کردهاند مسئولان را تخریب نمایند.
مثلا گفتهاند فلانی دخترش چه کرده در حالی که آن شخصیت اصلا دختر نداشته است.
حال کسانی که به این شایعات وقعی می نهند و حتی دچار شبهه می گردند باید به خامی خود پی ببرند یا حداقل شک کنند.
کسانی که حداقل به صحت مطالب منتشره توسط “آمدنیوز” که توسط سازمانهای اطلاعاتی و جنگ روانی بیگانه ایجاد و هدایت شده اعتماد یا حتی شک میکنند باید به خامی خود پی ببرند و کسانی که به انعکاس مطالب آمدنیوز و امثالهم و پراکندن مطالب آن نزد دیگران کمک می کنند اگر مأمور بیگانه نباشند عامل ناآگاه دشمن هستند.
دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
www.Ghadiri.ir
@Ghadiri1404