یک شنبه هفتم آبان ماه نود و شش در کیهان امروز می خوانیم
کیهان:
?
#عناوين
یک شنبه هفتم آبان ماه نود و شش
در کیهان امروز می خوانیم:
✏یادداشت روز
دولت و مجلس انقلابی آمریکا!-حسین شریعتمداری
http://kayhan.ir/fa/news/117682
?اخبار ویژه
از وطن فروشی در مجلس ششم تا تظاهر به غیرت مقابل کیهان
دولت آمریکا قرارداد فروش بوئینگ به ایران را لغو میکند
فرانسه: ایران دامپروری ما را نجات داد(!)
20 درصد کاهش صادرات غیرنفتی در 2 سال اجرای برجام
سیانان: آمریکا در کردستان عراق از ایران دور خورد
http://kayhan.ir/fa/news/117683
?تیتر یک
گزارش خبری تحلیلی کیهان
مجلس آمریکا مشغول تحریم ها؛ مجلس ما سرگرم حاشیهها
http://kayhan.ir/fa/news/117679
??اخبار اقتصادی-اجتماعی
نقش وابستگی روزافزون به نفت در ناامنی اقتصادی
http://kayhan.ir/fa/news/117639
انفعال دولت در مقابل دبّه توتال
http://kayhan.ir/fa/news/117636
95 درصد دانههای روغنی کشور از خارج تامین میشود
http://kayhan.ir/fa/news/117640
قاچاقچیان دیگر حق فعالیتهای اقتصادی نخواهند داشت
http://kayhan.ir/fa/news/117637
هزینههای جاری را به اسم پروژههای عمرانی افزایش میدهند
http://kayhan.ir/fa/news/117632
?اخبار بین الملل
آلسعود آبهای یمن را با سلاحهای بیولوژیک مسموم کرده است
http://kayhan.ir/fa/news/117611
16 زن آمریکایی ترامپ را به آزار و اذیت جنسی خود متهم کردند
http://kayhan.ir/fa/news/117614
ترور نافرجام فرمانده نیروهای امنیتی غزه همزمان با مذاکرات به اصطلاح صلح!
http://kayhan.ir/fa/news/117610
پارلمان و کابینه جداییطلبان اسپانیا منحل و رهبران کاتالونیا تحت تعقیب قرار گرفتند
http://kayhan.ir/fa/news/117608
دولت بنگلادش به دنبال عقیم کردن مهاجران میانماری!
http://kayhan.ir/fa/news/117606
آمریکا و داعش وارد مذاکره شدند!
http://kayhan.ir/fa/news/117604
?دیگر عناوین
گفتوگوی اختصاصی کیهان با سخنگوی شورای نگهبان
جنجال اخیر درباره شورای شهر یزد نتیجه قانونگریزی مجلس و دولت است
http://kayhan.ir/fa/news/117650
کمالوندی:
پرونده بازرسی از مراکز نظامی برای همیشه بسته شده است
http://kayhan.ir/fa/news/117677
لزوم شکایت علیه بلندگوی اشغال کودتا و فتنه
http://kayhan.ir/fa/news/117644
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس:
مجلس ۱۸ مورد نقض برجام را قطعی اعلام کرد
http://kayhan.ir/fa/news/117655
نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
مبادا شباهت روحانی با هاشمی ایجاد فضا برای متملقان را هم شامل شود!
http://kayhan.ir/fa/news/117659
کانال رسمی روزنامه کیهان درتلگرام
@kayhan_news
✏
#یادداشت_روز
دولت و مجلس انقلابی آمریکا!
حسین شریعتمداری
«انقلابی بودن» در یک کلمه به معنا و مفهوم تاکید بر اصول و مبانی و کوتاه نیامدن از آن در قول و عمل است. اگر این تعریف را برای «انقلابی» و «انقلابی بودن» بپذیریم که پذیرفتنی است، با کمال تأسف و عرض پوزش پیشاپیش باید گفت که؛ دولت و مجلس آمریکا از دولت و مجلس ما انقلابیترند!
الف؛ آمریکا به صراحت اعلام کرده است که براندازی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یکی از خطوط استراتژیک خود، در دستور کار دارد و این خط استراتژیک با تغییر دولتها تغییر نمیکند.
در این سو، جمهوری اسلامی ایران نیز به صدها دلیل غیرقابل تردید، آمریکا را اصلیترین دشمن خود میشمارد و به وضوح دریافته است که حریف به چیزی کمتر از براندازی نظام و اسارت دوباره مردم در چنگال خونریز و غارتگر خود نمیاندیشد و رضایت نمیدهد.
ب؛ حالا فقط نیمنگاهی به عرصه کنونی بیندازید، چه میبینید؟ در آن سو، دولت و مجلس آمریکا را میبینید که همه توان و تمامی اهرمهای در اختیار را برای مقابله با ایران اسلامی به کار گرفتهاند و هنوز از وضع فلان تحریم اقتصادی فارغ نشده، وضع تحریمهای جدید و تازهتری را در دستور کار قرار داده و با جدیت دنبال میکند.
اما در این سو، دولت و مجلس ما به چه کاری مشغولند؟ برخی از نمایندگان مجلس با خانم موگرینی نماینده اتحادیه اروپا به گونهای حقارتآمیز عکس سلفی میگیرند، دغدغه کنسرت دارند، ظرف 20 دقیقه برجام را تصویب میکنند و بعد میفرمایند 20 دقیقه هم زیاد بود! با محدودیت فروش قلیان مخالفت میکنند…دولت در مقابل نقض پیدرپی برجام از سوی آمریکا، دست روی دست میگذارد، وزارت خارجه در گزارش خود تأکید میکند که آمریکا 18 بار برجام را نقض کرده ولی توضیح نمیدهد که چرا تاکنون در مقابل نقض 18 باره برجام سکوت کرده بودند؟! کلاه گشاد برجام را فتحالفتوح و معجزه قرن و آفتاب تابان مینامند و منتقدان دلسوز را بیسواد خطاب کرده، به جهنم حواله میدهند و دنبال تهیه صابون برای شستشوی چهره خجالت زده! آنها هستند و اکنون که درستی نظر آنها به اثبات رسیده، به جای تغییر مسیر، در پی برجام 2 و… هستند.
ج؛ اکنون جای این پرسش است که آیا درازدستی دشمن و توطئههای پیدرپی وآمریکا علیه کشورمان به این علت نیست که دولت و مجلس ما را انقلابی نمیبیند؟! بدیهی است که آمریکا جاده پیشروی خود را یکطرفه ببیند و هیچ فرصتی را برای کینهتوزی علیه ایران اسلامی و مردم شریف آن از دست ندهد، که نداده است!
د؛ به این فراز از بیانات رهبرمعظم انقلاب در بیست و هفتمین سالگرد رحلت حضرت امام(ره) دقت کنید؛
«انقلاب یک کلمه است و در دل آن حقایق بیشماری وجود دارد، امام انقلاب، یعنی پیشوای همه این خصوصیاتی که کلمه انقلاب متضمن آن است. قدرتهای مادی هم که نسبت به امام همواره غضبناک بودند، عصبانی بودند و البته میهراسیدند از امام بزرگوار، بیشتر به خاطر این صفت بود: صفت انقلابیگری امام؛ با این خصوصیت او دشمن بودند …فشارهایی هم که وارد میکنند، به خاطر انقلابیگری است، …دشمنان ملت ایران و دشمنان ایران اسلامی از خصوصیت انقلابیگری واهمه دارند و نگرانند…بعد از رحلت امام، هر جا انقلابی عمل کردیم، پیش رفتیم و هر جا از انقلابیگری و حرکت جهادی غفلت کردیم، عقب ماندیم و ناکام شدیم».
اقتدار منطقهای جمهوری اسلامی ایران، غرب آسیا را به ویترینی از ناکامیها و شکستهای پیدرپی آمریکا و متحدانش تبدیل کرده است …بیاعتنایی سپاه به رجزخوانیها و تهدیدهای آمریکا و استفاده از موشکهای نقطهزن برای سرکوب تروریستهای داعش در اوج این رجزخوانیها، نشان داد آمریکا زبونتر از آن است که در این آوردگاه توان تحمل داشته باشد. ناکامی آمریکا و اسرائیل در اعلام استقلال اقلیم کردستان عراق که حضور مقتدرانه جمهوری اسلامی و به ویژه سپاه و سردار سلیمانی عامل اصلی آن بود، تازهترین نشانه و سند از کاربرد موثر حرکت انقلابی در مقابل وادادگی و انفعال است و همین جا باید گفت؛ اگر آمریکا و متحدانش از حضور مقتدرانه و برخورد انقلابی سپاه و تودههای عظیم و جان برکف حزبالله و مردم متعهد و پاکباخته کشورمان بیم و هراسی نداشتند، در چنگ زدن به گزینه نظامی حتی یک لحظه هم تردید نمیکردند.
http://kayhan.ir/fa/news/117682
کانال رسمی روزنامه کیهان درتلگرام
@kayhan_news
?
#خبر_اقتصادی
کیهان بررسی کرد
نقش وابستگی روزافزون به نفت در ناامنی اقتصادی
رهبر انقلاب هفته گذشته در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش، مجددا به ابعاد امنیتی وابستگی اقتصاد به نفت پرداختند. «اقتصاد هم نیازمند امنیّت است؛ بنای اقتصادی کشور هم بایستی بر یک بنیاد امنی نهاده بشود. مشکل ما، مشکل تاریخی ما، مشکل بازمانده ما از دورانهای طاغوتی، وابستگی اقتصاد ما به نفت است؛ این موجب شده است که ما در زمینه مسائل اقتصادی، دغدغه امنیّت را در همه دورانها، زیاد داشته باشیم؛ قیمت نفت کم شد، زیاد شد، فروش نفت ممنوع شد، رفتوآمد نفت مشکل شد، فلان مشتری نفت پول ما را نداد. وقتی همه چیز بر محور نفت در اقتصاد میچرخد، اقتصاد ناامن است؛ اقتصاد هم بایستی امن بشود.»
این هشدارها در 20 سال گذشته بارها تأکید و تکرار شده است. ایشان در نخستین روز سال 92، در حرم مطهر امام رضا(ع) فرمودند «من هفده هجده سال قبل به دولتی که در آن زمان سر کار بود و به مسئولان گفتم کاری کنید که ما هر وقت اراده کردیم، بتوانیم در چاههای نفت را ببندیم. آقایان به قول خودشان «تکنوکرات» لبخند انکار زدند که مگر میشود؟!».
از ابتدای دولت یازدهم، زنگنه، وزیر نفت دولت روحانی که حدود سی سال از عمرش را وزیر بوده(!) به بهانه پس گرفتن بازارهای نفت کشور، افزایش تولید نفت خام را دستورکار اصلی خود قرار داد. به این ترتیب ما سراغ خامفروشی رفتیم و افتخار کردند که افزایش فروش نفت در دولت یازدهم ازحدود دو میلیون بشکه در روز به کمتر از 4 میلیون بشکه رسیده است.
کارشکنیهای دشمنان ما و در صدر آنها آمریکا و سعودیها و جنگ نفتی که با روشهای گوناگون مانند افزایش تولید نفت شل و یا افزایش بیسابقه تولید نفت عربستان به بیش از 10 میلیون بشکه در روز انجام شد هم نشانههای دیگری از متزلزل بودن تکیه بر فروش نفت است.
بسیاری از کشورها با فشار مستقیم یا توطئه غیرمستقیم سعودی ها و آمریکا، خرید نفت از کشورمان را تحریم میکنند و از سوی دیگر مسدود کردن چرخه دلار-به عنوان ارز جهانروای مبادلات نفتی- کاملا تحت اشراف آمریکاییهاست. نتیجه چنین وضعیتی، عدم دسترسی کشور به درآمدهای نفتی و بازگشت به وضعیت دریافت کالا به ازای نفت است که بارها مورد اعتراض فعالان اقتصادی قرار گرفته است.
درباره مشکلات بانکی موجود در بحث صادرات و واردات هم گفتنیهای بسیاری وجود دارد. محمدحسن شمسفرد، رئیس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران چندی پیش به کیهان گفت که «مهمترین مشکل ما برای صادرات علیرغم گذشت دوسال از برجام همچنان انتقال پول به داخل کشور است.»
البته دولت میگوید که مشکلات بازگشایی سوئیفت حل شده و پیام رد و بدل میشود و رئیسجمهور نیز مدعی شده بود که در همان روز اول اجرای برجام، هزار السی باز شده، اما این ادعاها بر اساس اظهارات فعالان اقتصادی رد میشود چرا که مبادلات مالی چیزی فراتر از ارسال پیام است و وقتی که امکان انتقال پول نباشد و ناچار به مبادله کالا باشیم، عملا همه آن وعدهها به بنبست خورده است.
نتیجه این موارد و موارد بسیاری که گفته نشد آن است که اگر همان موقع که رهبری گفتند در چاههای نفت را ببندید، مسئولان به جای اظهار عجز دست به کار میشدند و سیاستهای اقتصاد مقاومتی را دنبال میکردند، الان این مشکلات را نداشتیم و به جای نزدیک شدن به نقطه ناامنی اقتصادی، میتوانستیم در سطح بینالمللی قدرت چانهزنی داشته باشیم.
کانال رسمی روزنامه کیهان درتلگرام
@kayhan_news
?
#خبر_خارجی
در آستانه پیروزی کامل عراق و سوریه
آمریکا و داعش وارد مذاکره شدند!
پایگاه خبری «المیادین» اعلام کرده که «آمریکا با میانجیگری عشایر محلی در مناطق مرزی سوریه و عراق، سرگرم مذاکره با داعش است.» براساس این گزارش، آمریکا در نظر دارد نقشهای را به اجرا درآورد مبنی بر اینکه جلوی تسلط ارتشهای عراق و سوریه بر مناطق مرزی گرفته شود. آمریکا پیش از این نیز با ارسال تسلیحات نظامی یا نجات سرکردگان گروههای تکفیری، به کمک تروریستها شتافته است.
«هدف» از این مذاکرات، که اتاق عملیات مرکزی آمریکا در بغداد بر آن نظارت دارد، این است که «داعش منطقه «العشاره» را به نیروهای ویژه آمریکایی تحویل دهد.» «هدف بعدی» نیز الحاق عناصر داعش به شبهنظامیان مورد حمایت آمریکا (نیروهای دموکراتیک سوریه) عنوان شده است، تا بعدا زمینه جذب این افراد در تشکیلات نظامی که بعدا تشکیل خواهد شد، فراهم شود.
به گفته «رایان دیلون» سخنگوی رسمی «ائتلاف ضدداعش» (تحت فرماندهی آمریکا)، هماکنون بیشترین سرکردههای داعش در شهر «البوکمال» سوریه حضور دارند.
هرچند داعش طی شش سال گذشته در چارچوب سیاستهای راهبردی آمریکا در منطقه قدم برداشته، ولی این گروه تروریستی در کل موفق نبوده و شکست خورده است. به همین خاطر، آمریکا قصد دارد سرکردههای باقیمانده داعش را در برنامهها و توطئههای جدید خود در منطقه، مشارکت دهد و آنها را مجددا به کار بگیرد. چند روز پیش «حمدبن جاسم آل ثانی»، نخستوزیر وقت قطر اعتراف کرد داعش را آمریکا، قطر، ترکیه و عربستان به جان مردم سوریه انداختهاند.
به اعتقاد کارشناسان، با پیوند خوردن نیروهای عراقی و سوری در خط مرزی دو کشور، کار تروریستها را نیز عملا باید پایان یافته تلقی کرد.
کانال رسمی روزنامه کیهان درتلگرام
@kayhan_news
?
#دیگر_عناوین
نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
مبادا شباهت روحانی با هاشمی ایجاد فضا برای متملقان را هم شامل شود!
خبر نصب «کاشی ماندگار» بر سر در منزل پدری رییس جمهور آنقدر بیجا و ناپسند و حاکی از تملق و پاپلوسی بود که واکنش و اعتراض یکی از روزنامههای زنجیرهای را نیز در پی داشت.
روزنامه بهار دیروز گزارشی را با عنوان «ماندگاری به کاشی نیست» منتشر کرد و روتیتر زد: « «بهار» تبعات تن دادن حسن روحانی به تملق و چاپلوسی اطرافیان را بررسی میکند!»
در این گزارش آمده است: «کمی که به گذشته بازمیگردیم شاهد آن هستیم که در دولت سازندگی نیز چنین وقایعی که از جنس تملق بود کم نبود و به دفعات رخ میداد و در نهایت نیز سبب خدشه دار شدن شخصیت رییس جمهور وقت شد. با نگاهی به چنین اتفاقاتی این نگرانی وجود دارد که شباهتهای حسن روحانی با مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی جنبههای منفی شخصیت هاشمی در دوران سازندگی از جمله ایجاد فضا برای متملقان را هم شامل باشد و این «کاشی ماندگار» آغازی باشد بر اشتباهات ماندگار دیگر!»
کانال رسمی روزنامه کیهان درتلگرام
@kayhan_news