ولايت تشريعي حضرت زهرا (س)
ولايت تشريعي حضرت زهرا (س)?
? منظور از ولايت تشريعي نوعي شايستگي و آمادگي براي اعلام و اخبار قانونهاي الهي و احكام شرعي است به شكلي كه كلام فرد حجّت و دليل براي عمل باشد و به شكلي نمايندگي براي سخنگوئي از سوي خدا را فرد احراز نموده باشد كه البته پشتوانه اين مقام فراز آمدن به مقام عصمت است و فاطمه زهرا «عليها السلام» صاحب عصمت كبري و حجةاللّه بر مردم و بلكه بر ائمه معصومين عليهم السلام ميباشد. از آن مخدره عالمه رواياتي رسيده خطبه هائي نقل شده و شاگرداني از زنان و مردان وجود دارند كه تحت تعليمات ديني و تربيتهاي حضرت زهرا «عليها السلام» بوده اند.
? قالَ رَسُولُ اللَّهِ «صلي الله عليه وآله»: اِنَّ اللَّهَ جَعَلَ عَلِّياً وَ زَوْجَتَهُ واَبْناءَهُ حُجَجٌ عَلي خَلْقِهِ و هُمْ اَبْوابُ الْعِلْمِ فِي اُمَّتي مَنِ اهْتَدي بِهِمْ هدِيَ اِلي صِراطٍ مُسْتَقيم.
? پيامبر خدا «صلي الله عليه وآله» فرمودند: خداوند متعال علي «عليه السلام» و همسر و فرزندانش را حجت مردم قرار داده و آنان درهاي علم و آگاهي در ميان امت من هستند هر كس به آنان تمسك نمايد، به راه راست هدايت يافته است.
? در اين حديث فاطمه زهرا «عليها السلام» مانند اميرالمؤمنين «عليه السلام» و ساير حضرات معصومين دروازه علم و عامل هدايت مردم شناخته شده اند. بنابراين آن حضرت علاوه بر اينكه محبت خدا در ميان امّت اسلامي بوده، نقش آموزشي و پرورشي نيز از اين حديث استفاده ميگردد، من اهتدي بهم.
? #فرهنگ_فاطمیه ، الفبای شخصیتی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
@ERFAN_VA_AKHLAHG