نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
کیهان:
?
#دیگر_عناوین
نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
دیروز : حضور زنان در ورزشگاهها دغدغه مردم نیست/امروز : مایه شرمساری و مشکل اصلی کشور!
روزنامه آفتاب یزد در مطلبی با عنوان «به دنبال مقصر» ضمن اعتراض به عدم حضور زنان در ورزشگاه برای تماشای مسابقات نوشت: «حصر آزادی در بازی میان ایران و سوریه هم شکسته نشد و مستطیل سبز همچنان برای نیمی از جمعیت ایران ممنوعالتصویر است».
روزنامه زنجیرهای قانون نیز در شماره روز پنجشنبه خود عدم حضور زنان در بازی ایران و سوریه در ورزشگاه را مایه شرمساری خوانده و نوشت «درست در همان دقايقي كه بانوان ايراني پشت درب اصلي ورزشگاه ايستاده بودند، برخي از نمايندگان مجلس در ورزشگاه نشسته بودند و بازي را تماشا ميكردند. طيبه سياوشي، عضو كميسيون امنيت ملي مجلس شوراي اسلامي يكي از اين افراد بود. او پس از تماشاي اين ديدار عنوان كرد: «من برای اولین باراست که در مملکت خودم به ورزشگاه آزادی ميآيم و میتوانم یک بازی فوتبال را از نزدیک ببینم. میتوانیم اعتراف کنیم که خانمها میتوانند این مطالبه را داشته باشند. این مطالبهای است که میتواند به راحتی در بین خودمان حل شود. ما در ورزشهای دیگر مانند والیبال و بسکتبال نیز این مطالبه را با تفکیک کردن حل کردیم. اگر مشکل ورود خانوادهها به ورزشگاه حل شود، بسیاری از مشکلات فدراسیون فوتبال نیز حل میشود»
فارغ از اینکه حضور بانوان در استادیومها و ورزشگاهها برای تماشای بازی فوتبال و … نیازمند پیش زمینههایی است که همگان اذعان دارند که به وجود نیامده است مدعیان اصلاحات در اوایل دولت نهم و زمانی که رئیسجمهور وقت خواستار حضور زنان در ورزشگاه شده بود از مخالفان اصلی این دستور بودند.
به عنوان نمونه روزنامه آفتاب یزد در سرمقاله شماره 7 اردیبهشت سال 1385 خود در این زمینه نوشته بود «… بعضی ایرادهای شکلی بر این دستور میبینیم که احتمالا در ذهن عدهای از مخاطبان روزنامه نیز وجود دارد، یکی از این ایرادها، میزان اولویت این دستور میباشد… بدون اغراق میتوان گفت کم اهمیتترین خواسته اصلاحطلبان نیز در مقایسه با دستور اخیر رئیسجمهور، از اولویت بیشتری برخوردار بود».
آفتاب یزد در ادامه دومیناشکال بر دستور رئیسجمهور وقت را بیتوجهی به دیدگاه کارشناسان مستقل اجتماعی، مذهبی و سیاسی خوانده بود.»
این روزنامه مدعی اصلاحات در پایان نتیجه گرفته بود «میتوان به قاطعیت ادعا کرد که دستور اخیر حتی دغدغه یک درصد جمعیت کشور نبوده است و از این جهت سرگرم ساختن جامعه به آن و مشغول سازی سیاست مداران و شخصیتهای ذی نفوذ به آن به هیچ وجه مصلحت نیست».
حال میتوان سؤال کرد اگر حضور و یا عدم حضور بانوان در ورزشگاهها دغدغه حتی یک درصد مردم نیست و باید مشکلات مردم را اولویتبندی کرد چرا مدعیان اصلاحات و حامیان دولت که خود امروز در مصدر امور هستند مشکلات مردم را اولویت بندی و در حل آنان نمیکوشند؟!
کانال رسمی روزنامه کیهان در تلگرام
@kayhan_news