شریک ناکارآمدی ها
⭕️ مجلس لاریجانی شریک ناکارآمدی احتمالی دولت روحانی
?مجلس لاریجانی، به وزرای پیشنهادی حسن روحانی رای حداکثری و قاطع داد و فقط یک وزیر آن هم با گرایش موسوم به اصلاح طلبی موفق به کسب رای اعتماد نشد؛ یک وزارتخانه نیز که از طرف روحانی بدون وزیر پیشنهادی به حال خود رها شده است.
پس از 5 روز جلسات بررسی برنامه های وزیر پیشنهادی که البته انتقاد گسترده افکار عمومی و کارشناسان سیاسی - اقتصادی را با خود به همراه داشت، نهایتا از مجموع 17 وزیر پیشنهادی، 16 نفر با رای نسبتا بالایی وارد هیات دولت دوازدهم شدند.
انتقاد افکار عمومی و کارشناسان به وضعیت منفعلانه حاکم بر جریان عمومی مجلس بازمی گردد که طی آن، بعضی نمایندگان، در قامت مخالف، اما به موافقت با وزیر پیشنهادی پرداخته بودند، نمایندگان شاخص منتقد دولت سکوت کامل اختیار کرده و عملا، حالت یکطرفه ای در دفاع از دولت و برنامه های آن به وجود آمده بود.
طبیعی است که حمایت از دولت، صرفا به سکوت و دفاع مطلق از برنامه های آن محدود نمی شود؛ چه بسا انتقادات سازنده و محکمی که بهترین دفاع از دولت محسوب شود و قطعی است که مردم، وکیل المله می خواهند نه وکیل الدوله!
به هرحال، هرچه بود گذشت و حالا، دیگر بهانه ای در اختیار روحانی و باندش برای عدم کارآمدی و تحقق وعده های انتخاباتی و شعارهای رنگارنگش وجود ندارد. مجلس همسوی با اوست و حتی به ضعیف ترین وزرا و پیرترین افراد دولتی هم رای بالایی داده است.
نکته ی آخر در زمینه ی نتایج رای اعتماد به وزرای پیشنهادی اینکه، مجلس لاریجانی عملا با تمامی اتفاقات پیش روی دولت روحانی شریک شد. اگر این دولت، کارآمد باشد، قطعا مجلس نیز در آن نقش داشته، اما اگر ناکارآمدی دولت روحانی به ملت ایران اثبات شود، بدون تردید، مجلس لاریجانی نیز در این زمینه، شریک ناکارآمدی بوده و باید در محضر مردم، پاسخگو باشد.
@kheybaronline