شبهه: اینجا فرودگاه ناریتای ژاپن هست و می بینید که چه قناسی بزرگی اون وسط وجود داره
?متن شبهه?
عکس نوشته فضای مجازی??
اینجا فرودگاه ناریتای ژاپن هست و می بینید که چه قناسی بزرگی اون وسط وجود داره
جریان از این قراره که صاحب مزرعه قبول نکرده ملکش را بفروشه و چون طبق قوانین ژاپن دولت حق نداره کسی را مجبور کنه، به ناچار فرودگاه رو اینطوری ساختن!
ما هم قضیه انوشیروان و پیرزن را داریم اما چه زمانی؟
? پاسخ به شبهه?
? داستان مزرعه کشاورز ژاپنی در فرودگاه ناریتا؛
در دهه ۵۰ و ۶۰ میلادی ناریتا بزرگترین فرودگاه ژاپن در یک منطقه روستائی ساخته شد.
دولت ژاپن با پرداخت مبلغ چشمگیری اقدام به خرید زمین از روستائیان کرد اما عده ای راضی به فروش زمین خود نشدند و همچنان به زراعت ادامه دادند،
ولی به مرور زمان و با فوت صاحبان اولیه مزارع وارثان آنها راضی به فروش زمین میشدند و دولت کم کم زمین آنها را ضمیمه فرودگاه میکند
در میان اهالی روستای نزدیک فرودگاه تنها کسی که باقی مانده است و هنوز راضی به فروش نشده تاکائو شیتو است.
❇️اما کمی دورتر روستای معمور دیگری وجود دارد و نشانگر این است اینجا یک منطقه روستائی است.
موضوع تاکائو شیتو توسط شبکه BBC مستندسازی و بزرگنمائی شده است.
https://www.unilad.co.uk/life/tokyo-narita-airport-has-a-farm-in-the-middle-of-it
♻️ما به عنوان ایرانی به تاریخ و غنای آداب و فرهنگ و رسوم خود میبالیم اما مشخصه انسان خردمند آنست عیوب خود و گذشتگان خود را بپذیرد.
✅از اینکه در بعضی از تواریخ میخوانیم خسرو انوشیروان به دادگری معروف بوده است جای خشنودی است اما میدانیم شیوه شاهان نوعاً ستمگریست و در مورد انوشیروان شواهدی وجود دارد که او نه فقط عادل نبوده بلکه در حکومتداری بسیار با خشونت رفتار کرده است.
مانند :
⬅️الف-وجود سیستم طبقاتی
در ایران عصر هخامنشی و ساسانی جامعه به چهار یا پنج طبقه تقسیم شده بود شاهزادگان، موبدان، دبیران، ارتشیان، مردم( پیشه وران و برزگران )
هیچ طبقه ای حق نداشت به طبقه بالا دست ارتقا پیدا کند مثلا اگر کسی از طبقه مردم هرقدر نبوغ نظامی داشت نمیتوانست وارد ارتش شود، یا اگر کسی از طبقه بالا به طبقه پائین نزول میکرد خونش به گردن خودش بود.
یعنی مورد حمایت هیچکس قرار نمیگرفت.
❓کجای این سیستم عادلانه است؟
⬅️ب- چنانکه در شاهنامه آمده است، خسرو انوشیروان برای لشکرکشی به سرزمین روم دستور اخذ مالیات داد؛ کفشدوزی به وسیله بزرگمهر به پادشاه پیام داد که من به گنجی دست یافته ام، آن گنج را به شاه میدهم به شرط آنکه اجازه دهد پسرم سواد یاد بگیرد شاه گنج را قبول نکرد و اجازه یادگیری سواد که خاص دبیران و موبدان و ویسپوهران بود را به پسر پیشهور نداد.
❓اینکار از کدام دادگر سر میزند؟
https://b2n.ir/e76659
⬅️ج - خسرو انوشیروان مزدک و پیروانش که برای ارتقا اخلاق و بهبود اوضاع اجتماع علیه تبعیض و فقر قیام کرده بودند را به طرز فجیعی قتل عام کرد.
❓چه کسی میگوید قتل عام نشانه عدالت است؟
https://www.kojaro.com/2021/12/22/192730/who-was-mazdak/
?موضوع کشاورز ژاپنی فیلم است
داستان همسایگی کاخ انوشیروان و کلبه پیرزن فقیر هم قصه است ایندو چقدر حقیقت داشته باشد معلوم نیست
اما عدالت واقعی را باید در گفتار و رفتار حضرت علی علیه السلام دید.?
?-حضرت علی (ع):
?العدل حیاه الاحکام?
عدالت؛ روح و کالبد احکام الهى است
✅در روایات وارد است که وقتی امام خبر خیانت ابن هَرمَه، مأمور بازار اهواز را دریافت، به رفاعه چنین نوشت: هنگامی که نامه ام را خواندی، ابن هرمه را از بازار برکنار کن و او را به خاطر (حقوق) مردم از کار، باز دار و سپس زندانی و خبر آن را اعلان عمومی کن و به کارگزارانت بنویس و نظرم را به آنان ابلاغ کن.
درباره ابن هرمه، غفلت یا کوتاهی نکن که نزد خداوند، هلاک شوی و من هم تو را به بدترین شیوه برکنار خواهم کرد که از این کار، تو را به خدا پناه می دهم. هنگامی که جمعه شد، او را از زندان بیرون بیاور و ۳۵ تازیانه بر او بزن و در بازارها بچرخان. اگر کسی از او شکایت کرد و شاهد آورد، او را سوگند ده و از درآمد ابن هرمه آن را پرداخت کن. فرمان بده تا او را با خواری و زشتی و فریاد کشیدن بر سرش، به زندان ببرند. با طنابی پاهایش را ببند و وقت نماز او را بیرون آور. اگر کسی برایش غذا، آشامیدنی، لباس و زیراندازی آورد، مانع مشو. مگذار کسی بر او وارد شود تا به او چاره ای تلقین کند یا وی را به آزادی امیدوار سازد. اگر برایت روشن شد که کسی مطلبی را به او القا کرده است که به مسلمانی زیان می رساند، او را با تازیانه تأدیب و زندانی کن تا توبه کند. شبها زندانیان را برای هواخوری به حیاط زندان بیاور؛ جز ابن هرمه را؛ مگر آنکه ترس از تلف شدنش باشد که او را نیز شبها آزاد بگذار. اگر در او طاقت و توان دیدی، پس از سی روز، ۳۵ تازیانه دیگر، افزون بر ۳۵ تازیانه قبلی بر او بزن. برای من گزارش کارت را در بازار بنویس و ای