از_دانشجویی_تا_طلبگی
#از_دانشجویی_تا_طلبگی ۱۶
❇️ روایت شانزدهم
°•? همه ی بحث بر سر این بود که یک خانم می تواند هم خانه دار باشد و هم طلبه. هم مادر باشد و هم اهل درس و بحث… مادرِ خانه داری که علم دین می داند و بصیرت سیاسی دارد و در اجتماع نقش آفرینی می کند، نیاز به بحث و تبیین داشت.
°•? و این بحث ها گاهی بیش از کلاسهای درس برایمان مؤثر واقع میشد، مجبور می شدیم برویم و مطالعات خارج از درسی انجام دهیم، خصوصا هر وقت که موضوعات پیرامون مباحث اجتماعی و سیاسی و زنان می رفت.
°•? یکی از آفت هایی که از عدم استفاده از ظرفیت های علمی و توانمندیهای زنان در حوزه مسئولیت های اجتماعی هست و ما زنان آن را بهتر از هرکسی میشناسیم این است که غیر از موارد استثنا که خانمی ظرفیت انجام وظایفی غیر از مادری و همسری را حقیقتا ندارد، بقیه افراد بعد از خانه نشینی، دچار اتلاف وقت و خمودگی بی حد و حصری می شدند.
°•? یعنی ساعات بیشتر در خانه بودن، اغلب مفید در جهت مادری کردن بیشتر نمی گذشت. فقط ساعت های طولانی خواب ِ وقت و بی وقت، تلفن حرف زدن های طولانی و وب گردی و خرید های غیر ضروری و پیج گردی جایگزین ساعت های مطالعه و درس میشد.
°•? مد گرایی و وسواس های نظافت رویکرد غالب خانمها می شد و البته عوارضی مثل افسردگی هم ناخودآگاه به دنبال داشت. متأسفانه غالبا ساعات فراغت در خانه را به مطالعه نمی گذراندند و حتی زمانه به گونه ای نبود که مثل زنان قدیمی نان بپزند و… حتی رفت و روب و شستن لباسهای منزل در خانه های آپارتمانی و با امکانات جدید شکل عوض کرده بود.
°•? لذا مثل زنان قدیمی امورات منزل وقت و انرژی آنها را نمی گرفت. انرژی های نهفته و تخلیه نشده، استعدادهای بالقوه ای که برنامه ای برایش نداشتند، ساعت های بطالت و کارهای بیهوده را زیاد می کرد… اگر توانِ بالقوه ی یک انسان در مسیر صحیح هدایت نشود یا به بیراهه ی تعلقات دنیایی می رود یا به سراغ کارهایی که ضرورتی و اولویتی ندارد.
✨اللهم عجل لولیک الفرج. ✨
این بحث ادامه دارد….
?
✨?
?✨?
✨?✨?
?✨?✨?
✍زاهده اینانلو
? [کپی با ذکر منبع بلامانع است.]
به #بانوی_آب ?بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e